След тичане – изпийте една безалкохолна бира

Бира

Откриха коя е най-добрата напитка за консумация след напрегната тренировка или продължителен маратон. Това е безалкохолната бира.

Препоръчителна е ежедневната консумация на поне 1.5 литра бира няколко часа преди или непосредствено сред тренировка. Вследствие на това тялото ви ще е значително по-издръжливо и заредено с полезни вещества.

В Германия вече започна и разпространението на безалкохолна бира, рекламирана като най-новата напитка за спортисти.

Благодарение на ценните съставки в безалкохолното питие – полифенолите, този тип напитки възстановяват най-добре организма, като същевременно го предпазват от ракови заболявания.

Тичане

Полифенолите действат укрепващо на цялото тяло, заздравяват имунната система и пазят от развитието на инфекции.

Оказва се, че все още недостатъчно популярната у нас безалкохолна бира е изключително здравословна напитка. Това е така благодарение на богатото съдържание на витамини от групата В, както и на полезната за бременните фолиева киселина.

Безалкохолната бира намалява значително риска от сърдечни заболявания. Тя има способността да намалява холестерола в кръвта.

Експерти са категорични, че консумацията на тази напитка за медицински цели е напълно оправдано начинание.

Безалкохолната бира е изключително подходяща и за хората в напреднала възраст. С увеличаване на годините тялото има нужда от все по-малко калории и същевременно от същото количество витамини и минерали.

Именно безалкохолната бира е перфектната напитка за подобни случаи.

Рейтинг

5 4
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати