Коктейли за красота

Коктейли за красота

Тялото ни се състои от много вода – от шестдесет до осемдесет процента от общата маса. Липсата на вода веднага личи по лошото състояние на кожата, ноктите, косата и здравето.

Най-добрият начин за разкрасяване е с помощта на течности – това през лятото става най-добре с коктейли, които са и разхлаждащи, освен че действат разхубавяващо.

Трябва да пиете много течности. За засищане на жаждата тялото ви има нужда от вода, зелен и билков чай, прясноизцедени сокове и витаминозни коктейли.

Тялото не се насища с вода, ако пиете вино, ядете супа, пиете газирани напитки и кафе. Много хора не понасят вкуса на водата, затова за тях са подходящи плодовите коктейли.

Вариантите на плодовите коктейли са стотици. Можете да създавате свои коктейли, с които да изненадвате приятелите си. Плодовите коктейли са нискокалорични.

Те насищат организма с необходимата за здравето и красотата му течност, но тъй като в плодовете има и много полезни вещества, това допълнително влияе върху тялото.

Направете фреш от моркови, портокал и джинджифил. Необходими са ви три големи моркова, два средни портокала, пет капки есенция по избор, двадесет грама джинджифил.

Изцедете сока от моркови отделно от портокаловия. В портокаловия добавете есенцията, след това сока от моркови и настъргания джинджифил.

Морковите съдържат каротин и действат великолепно върху кожата. Витамин С създава чувство на бодрост, участва в обмяната на веществата, укрепва имунитета. Джинджифилът гони умората.

Коктейл за дълга младост ще направите от една краставица, една зелена ябълка, две клонки копър, двеста грама стъбла от целина, един лайм. Всички продукти се прецеждат заедно. Коктейлът ви е готов!

Този фреш изчиства организма от токсини и излишъци от течности. Това е подходящо, ако предната вечер сте се веселили с шумна компания и много алкохол.

5 2
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати