В офиса трупаме тлъстинки

В офиса трупаме тлъстинки
Резачка за зеленчуци на спирали с 3 режима на рязане-15%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Резачка за зеленчуци на спирали с 3 режима на рязане
32.00 лв.
27.20 лв.
Виж ››

Да се храниш здравословно, правилно и умерено изглежда възможно само за хора, които нямат друг ангажимент, освен да се следят какво ядат.

Останалите, особено тези, които работим в офиси, допускаме всеки ден едни и същи грешки: четем материали за диети и отслабване и се чудим защо всеки сезон номерът на дрехите ни расте.

От този омагьосан кръг обаче има изход – просто не допускайте най-фаталните грешки в храненето. Ето кои са те:

Не закусвате

Оправданията "Нямам време сутрин да се разправям и със закуски", не са от полза за фигурата ви. Трябва да хапнете нещо, за да можете да изкарате до обяд.

Ако не ви се занимава с приготвянето на сандвичи вкъщи, изяжте поне едно кисело мляко. Добавете и една ябълка към 10 часа. За закуската не е нужно да прекарате до печката два часа. Нарязана шунка, кашкавал и нарязан хляб продават навсякъде.

Само трябва да ги подредите едно върху друго и да вместите консумацията им между кафето и потъването в работа.

Обядвате късно

98% процента от жените, са склонни първо да "умрат от глад" и чак после да се сетят, че трябва да се обядва. Това води след себе си зловещо преяждане на обяд, нарушаване на ритъма на тялото или поглъщане на безброй калории под формата на бисквитки, вафлички и други. Излизането за обяд трябва да го планирате така, че да съвпада с началото на огладняването.

Вечеряте обилно

Съвсем логично, след като не сте закусили и сте обядвали към 15.00 ч., идва ред на чаканата с нетърпение вечеря. Тя се превръща в пълна гастрономична оргия.

Вечерята вкъщи е един от малкото моменти, в които имате време да обърнете внимание на семейството си, но можете да сторите това и не само тъпчейки се.

Успеете ли да сложите ред в храненето си като избегнете тези най-най-основни грешки, като по чудо едни 3 килограма ще изчезнат от вас в рамките на месец.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Ния
Ния
28.05.2013 16:09
Здравословното хранене не изисква огромни усилия.Всичко е въпрос на организация и вътрешно убеждение,че трябва да се храниш здравословно. Останалото са оправдания на хора със слаба воля.Тъй като повечето българи се хранят безотговорно, в началото наистина ще трябва воля, след няколко месечен период здравословното хранене се превръща в навик.Пиенето на вода също.Не мисля,че носенето на здравословен обяд и два плода в офиса са по-трудоемки от вечерното пържене на картофи и кюфтета:)И не забравяйте движението и спорта.
0
0