gotvach.bg»Статии»Любопитно»Пеещата храна

Пеещата храна

Нина НордНина Норд
Джедай
8262k
Пеещата храна
Универсален панер-органайзер за отцеждане - 45 см
Практичен аксесоар за вашия дом:
Универсален панер-органайзер за отцеждане - 45 см
11.00 лв.
Виж ››

Съществуват два вида храна. Една от тях е тази, която ви харесва, към която имате склонност, за която фантазирате. В това няма нищо лошо, но трябва да разберете една малка хитрост.

Съществуват видове храна, които притежават огромна привлекателност. И привлекателността не е в това, което виждате или че храната е достъпна.

Вие отивате на ресторант и виждате определена храна — от кухнята се носи приятен аромат, привлича ви вида и миризмата на храната.

Не сте мислели за тази храна, но изведнъж тя ви интригува. Това не е истинското ви желание. Можете да я изядете, но тя няма да ви удовлетвори.

Затворете очи и просто усетете, от какво има нужда вашето тяло, каквото и да е то. Без да гледате никаква храна, вие просто трябва да усетите собственото си същество, от какво точно се нуждае тялото, какво ви се иска в действителност.

Някои специалисти наричат това пееща храна — храна, която ви пее. Яжте колкото ви се иска, но се придържайте към тази храна.

Другата храна е така наречената примамваща храна - когато тя е достъпна, вие започвате да се интересувате от нея. Така тя се отнася право към ума, а вие всъщност нямате нужда от нея.

Ако слушате пеещата храна, то можете да ядете колкото си искате и никога няма да страдате, защото тя ще ви удовлетвори. Тялото просто иска това, от което има истинска нужда и нищо друго.

Ако малки деца са около храна, то те ще ядат толкова колкото има нужда тяхното тяло. Ако детето страда от някакво заболяване и за него е добра някоя определена храна, детето само ще посегне към нея, защото тялото му има нужда точно от нея, а детето се вслушва в своето тяло.

Може да ви отнеме няколко дни или дори седмици преди окончателно да можете да определите каква храна точно ви привлича. Но след това ще усетите истинска наслада от храненето и чувството на незадоволеност в стомаха ще ви напусне.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати