Хранителни продукти според зодията

Хранителни продукти според зодията
Пластмасов разпределител за прибори с 4 отделения
Практичен аксесоар за вашия дом:
Пластмасов разпределител за прибори с 4 отделения
7.99 лв.
Виж ››

Астролозите от векове са открили, че на различните хора хранителните продукти влияят по различен начин. Това зависи от зодията.

Всеки от знаците на Зодиака определя специален набор от хранителни продукти, които се отразяват добре на здравето на представителите на тази зодия.

Ако те се съобразяват с този начин на хранене, няма да имат проблеми с фигурата, тъй като храната няма да им се лепи, а ще се усвоява пълноценно.

Когато човек консумира продукти, които съответстват на зодията му, той получава допълнителна енергия и защита на организма си от неблагоприятното въздействие на негативните енергии.

Ако се храните с продукти, характерни за други зодиакални знаци, ще се чувствате зле и вечно ще ви преследва лошото настроение.

Дори да не вярвате в това, променете за няколко дни начина си на хранене и ако внезапно започнете да се чувствате по-добре и късметът да ви съпътства, това се дължи и на зодиакалния подход към храната.

Хранителни продукти според зодията

Овенът трябва да набляга на агнешко, овнешко, козе месо, моркови, лук, чушки, ряпа, репички, пъпеш и диня, за да се чувства добре.

Телецът да консумира телешко, говеждо, ябълки, банани, вишни, домати и черници. Близнаците да включат в менюто си птиче месо, кайсии, нарове, карфиол.

Раците да се хранят с морски дарове, картофи, зеле, грозде. Лъвът да набляга на месото на диви животни, ориз, ананас, лимони, портокали, ядки.

За Девата е подходящо телешкото месо, наровете, кайсиите, карфиолът, бобовите култури, ядките.

Везните да се хранят с много плодове, зеленчуци и зърнени култури.

Скорпионът да набляга на морски дарове, моркови, лук, чушки, тиква и диня. Стрелецът да се храни със свинско месо, зеле, смокини, фурми, манго, кестени.

Козирогът да хапва редовно агнешко месо, червено цвекло, патладжани, пъпеш и дюли.

За Водолея е полезно да се храни с риба и морски дарове, пъпеш, дюли, червено цвекло и патладжани. Рибите да наблягат на морски дарове, риба, фурми, манго, зеле, артишок.

Разбира се, менюто не бива да се ограничава само с изброените за всяка зодия продукти, но те трябва да присъстват редовно на трапезата.

Още за зодии можете да видите на посочения линк.

Рейтинг

5 4
4 3
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати