Електрическа скара или на дървени въглища

Скара
Сгъваема поставка за отцеждане за кухня-15%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Сгъваема поставка за отцеждане за кухня
20.00 лв.
17.00 лв.
Виж ››

Най-добрата скара за вас е тази, която отговаря на вашите нужди, начина ви на живот и бюджета ви. При вземане на решение за вида на скарата която искате да закупите, първо трябва честно да си отговорите на това, което искате да получите от скарата.

Искате ли да бъде в състояние да приготвите на скара храна бързо, за много малко време? Има ли вкуса за вас най-голямо значение? Какъв пространството имате и дали е на безопасно място то?

Скарата на дървени въглища предлага по-добър вкус от всички останали скари, а също и изисква доста пространството и подходящо място, за да се избегнат нежелани пожари. Тя изисква от вас да купувате дървени въглища, да имате достатъчно време за да запалите огън и естествено да го изчакате да изгори, за да получите така желаната жар.

Като цяло трябва да отделите около 20 до 30 минути от времето си за да я запалите и да започнете да печете на нея. Също така, за разлика от електрическата скара, дървените въглища не могат просто да се изключат.

Електрическите скари предлагат най-минималният автентичен аромат на скара, но като цяло могат да се използва почти навсякъде. Електрически скари могат да се загряват бързо и не изискват гориво, единствено електрически контакт наблизо. Те наистина не губят много от времето ви за подготовка, но това наистина не се компенсира с вкуса.

Електрическа скара

Ако пространството с което разполагате е ограничено до малък балкон, тогава за вас може да има само един вариант на скара и той е електрическата.

Едно е простото нещо, което трябва да знаете, че всичко е въпрос на вкус и удобство. Електрическа скара е най-лесна за използване, но на храната приготвена на нея, истинският вкус на огън и пушек липсва.

Автентичния опушен от огъня вкус на храните приготвени на скара е най-силен, ако е получен от оригиналния източник на топлина - дървото.

В действителност, много електрически скари не добавят почти нищо към вкуса на храните. Въпреки простотата на подготвяне, обръщане и печене, електрическата скара няма да победи, ако става на въпрос за вкус.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Brawoto_baby
Brawoto_baby
05.06.2013 10:29
Браво хора, постарали сте се .. Поздравявам би : ако някой чете това и не го е опитал .. НЕ Е КЪСНО!Опитайте сега!
2
0