Овенът не може без подправки, Телецът е луд по плодове

Зодия Овен

Всяка зодия има специфично отношение към храната. Овенът например обича всичко, което е екстравагантно, и това се отнася също така и до храната.

Ястията, които поднася зодия Овен, са не само вкусни, но са и много красиви, той ги подрежда върху разкошни подноси и чинии. Когато е сготвил за гости, Овенът трепти в очакване на похвали и аплодисменти за своите ястия си.

Овенът трябва да набляга на здравословно хранене и да увеличи консумацията на зеленчуци. Въпреки че обича да хапва късно и особено нощем, трябва да се въздържа от този си навик.

Ако сте поканили на гости Овен, поднесете му сочно месо с пикантни подправки. Не забравяйте за свежите салати и екстравагантните десерти. От подправките Овенът обича кимион, шафран, кориандър, розмарин, мента.

За да е винаги в добра форма, Овенът има нужда от калорична храна, която съдържа голямо количество витамин С, а също така и витамини от група В, които се грижат за нервната система.

Телец обожава претрупаната маса. Когато има гости, той се грижи чинията на всеки да е препълнена. Затова Телецът има нужда да внимава в порциите, които самият той консумира.

Обилно хранене

Организмът на Телеца има нужда от много цитрусови плодове, а също така от есенни плодове като сливи и круши. Моркови и зеле са много полезни за Телеца.

Когато ви е на гости Телец, традиционни ястия ще го направят истински щастлив. Но той харесва и чуждата кухня, особено китайската. Той харесва както месо, така и риба, и е луд по плодовете.

Телецът обича повече да консумира, отколкото да готви, според него това е изгубено време. Телците обичат да хапнат обилно, затова трябва да се пазят от напълняване.

Телецът трябва да избягва прекаляването с тестени изделия, както и с кафе и енергийни напитки. Това се отразява доста зле на фигурата му и на нервната му система.

Рейтинг

5 3
4 6
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати