Близнаците експериментират в кухнята, Раците искат забраненото

Зодия Близнаци

Представителите на зодия Близнаци са експериментатори в кухнята, те обичат националната кухня на различните държави. Затова отделят доста време, за да научат нови рецепти или пък посещават ресторанти, в които се готвят само национални ястия от определена страна.

За Близнаците са много полезни яйца, млечни продукти и ядки. Сушени плодове действат много добре на здравето на Близнаците. Тъй като обичат да опитват всичко ново, Близнаците обожават странните подправки.

Когато ви е на гости представител на зодия Близнаци, трябва да знаете, че той ще предпочете разнообразието на ястията пред количеството. Предложете му по малко, но различни видове ястия.

Екзотичните ястия са му любими. От плодовете му поднесете нар, маракуя и папая, от подправките харесва кардамон, индийско орехче, ванилия, мента, сусам.

Близнаците имат вроден инстинкт към полезна храна и ако правилно усещат сигналите на тялото си, ще поддържат винаги добра форма. Те обаче трябва да избягват прекалено пикантните подправки, мазните продукти и торти с много крем.

Свинско къри

Раци имат странната склонност да искат винаги онова, което им е забранено. Затова Раците трябва да спазват строга дисциплина по отношение на храненето.

Храносмилателната система е слабото място на представителите на тази зодия. Болки в стомаха, проблеми с храносмилането – това е нещо обичайно за Раците.

Раците обичат да готвят, но не винаги се стараят храната да изглежда перфектно, когато я поднасят. Според тях е достатъчно, че са се постарали да я приготвят.

Раците трябва да избягват продукти, които предизвикват ферментация в стомаха – това са бира и сладкарска продукция. Представителите на тази зодия трябва да наблягат на риба, кисело мляко и пълнозърнестите продукти.

Раците трябва да хапват често, но по малко. След хранене не трябва да прекаляват с прекалено студените напитки. Раците, колкото и да е парадоксално, могат да проявят алергия към морски дарове. Но точно тогава те проявяват най-голям интерес към тях.

Рейтинг

5 2
4 3
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати