Стрелецът обича екзотичната кухня, Козирогът иска по много от всичко

Зодия Стрелец

Когато Стрелец реши да готви, той влага в този процес цялата си душа. Когато Стрелецът събере приятелите си, за да опитат ястията му, той надминава себе си и поднася огромно разнообразие от храна.

Стрелците имат нужда от много течности, но не обичат да пият минерална вода. Добавянето на малко сок във водата ще им помогне да преодолеят трудностите с поемането на повече полезни течности.

Стрелците имат нужда от бобови културиграх, фасул, соя. Стрелецът трудно сяда на масата без месо, но е добре да редува месните ястия с постни.

Ако поканите на гости човек, роден под знака на Стрелеца, пригответе му нещо, характерно за кухнята на екзотичните народи. Сладко-киселите сосове са любими на представителите на тази динамична зодия. Фурми, смокини и манго са любимите им плодове.

Пиле Кунг Пао

Стрелецът трябва да избягва мазната храна и пикантните ястия, както и да преяжда. В храната трябва да е умерен и да ограничи животинската мазнина, като я замени с растителна.

Козирог обича да хапва от всичко по малко, затова на масата му има много чинии, в които са сервирани различни ястия. Красивите чинии, прибори и покривка са любими на Козирога.

Представителите на тази зодия обаче са склонни към напълняване, затова трябва да наблегнат на разделно хранене и да не смесват белтъчините с мазнините.

Поканите ли Козирог на гости, всичко трябва да е много вкусно. Месо, риба, зеленчуци – това няма значение за Козирога, стига да е сготвено по фантастичен начин.

Козирогът често има проблеми с обмяната на веществата, затова той трябва да наблегне на продукти, които съдържат калий, калций и желязо.

Мазната риба, консервираните храни, картофи и пърженото месо не се препоръчват за Козирога. Местните плодове са по-подходящи за Козирога от екзотичните. Диня, пъпеш, сливи и грозде са сред фаворитите му.

Рейтинг

5 1
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати