Зодията определя каква зимнина обичаме

Зимнина и трушии

От това, под какъв знак е роден човек, зависят и неговите предпочитания към определени храни и към определен вид зимнина.

Така например зодия Овен харесват различни видове зеленчукова зимнина, в които е добавено повечко олио или зехтин. Това са сушени домати, накиснати в зехтин, или пържени камби.

Телецът няма претенции относно зимнината, за него е важно как изглежда тя, тъй като е роден естет. Той не търпи върху трапезата нищо, което не изглежда добре.

Близнаци показват двойствената си природа и в предпочитанията си към зимнината. Те обичат традиционните домашни заготовки, но често се изказват за тях с презрение от притеснение да не ги помислят за недостатъчно изискани. Иначе предпочитат зимнина с домати.

Лютеница

Раците са фенове на всички видове зеленчуци в буркани – както смлени, така и цели, мариновани или запечени и след това стерилизирани.

Лъвовете предпочитат солената зимнина, предимно от месо. Желирани парченца месо са сред любимите им зимни изкушения, те не са големи фенове на зеленчуковите консерви.

Дева обича зимнина, направена от любящите й родители. Представителите на тази зодия трудно могат да бъдат накарани сами да си приготвят зимнина, те с удоволствие хапват подарена зимнина.

Везни не си падат много по зимнината, за тях е по-приемлив вариантът да си купят замразени зеленчуци. Кисели краставички за тях са вкусни, само ако са от най-скъпите.

Ягодово сладко

Скорпион обожава пикантната зимнина и няма нищо против да си я приготви и сам. Харесва както месните, така и зеленчуковите консерви.

Стрелец е фен на приготвянето на зимнината, за него е удоволствие да направи промишлени количества, с които да глези близките си.

Козирогът също с удоволствие приготвя зимнина, особено ако има деца или внуци. Той предпочита екзотичните добавки към зимнината, които му напомнят за китайска храна.

Водолей е фен на зимнината от зелени зеленчуци. Затова водната туршия, в която има зелени домати, е сред любимите му. Той харесва също така и киселите краставички, но не му се иска да се занимава с приготвянето на зимнина.

Представителите на зодия Риби могат да хапнат с удоволствие зимнина, направена от някой друг, стига тя да им напомня за зимнината, приготвена от баба им в щастливите им детски дни. Те са почитатели най-вече на зимнината, която съдържа захарсладка и мармалади.

Рейтинг

5 1
4 2
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Ани 09
Ани 09
12.09.2014 22:16
Няма нищо вярно.Сина ми е лъв и е вегетарианец.Дъщеря ми е козирог и я мързи да прави консерви:, чака на мама...А аз съм везни и ми е приятно да се занимавам със зимнина.Има толкова уют и нещо, което на мога да обясня с думи...:)
4
0
цолин
цолин
24.10.2013 10:47
нищо вярно няма
0
0