Жълтият кантарион засилва желанието и възбудата

Чай от Кантарион

При възрастните хора желанието и възбудата намаляват с възрастта, което може да доведе до депресия и отпадналост. Затова докторите трябва да преценят с какво могат да помогнат най–ефикасно на пациента си.

Жълтият кантарион е едно от средствата, който би могло да помогне в случай на понижено сексуално желание. Билката жълт кантарион действа срещу депресия, подсилва възбудата и подобрява жизнеността.

Тази билка стабилизира хормоните, спомага за доброто функциониране на черния дроб. Приемането на отвара от жълт кантарион спомага за вашето сексуално желание.

Отварата от жълт кантарион се оставя да ври около 15 минути в тенджера с похлупак. Съотношението е: 3 супени лъжици от билката се изсипват в 1 литър вода. След около 14 дни се наблюдава подобрение и засилена възбуда.

Жълт Кантарион

Като заместител на отварата може да приемате по 1 или 2 капсули Есберикум, сутрин и вечер или само по един път дневно. Също така и настойка - T- rae Hyperici, която се приема по 3 пъти на ден от 30 до 50 ка пки.

Жълтият кантарион регулира захарта в кръвта и понижава паническите пристъпи, влияе положително на организма и повишава сексуалността.

Сексът е антидепресант за жените, тъй като по време на секс те приемат хормон, който регулира половите им хормони, нарича се простагландин. Възбудата трябва да се поддържа за доброто здраве и настроение.

Колкото по–рано настъпи импотентността, толкова повече съществува риск от инфаркт. Чудесни афродизиаци са билки, които действат добре на сърцето - магарешки трън и бабини зъби. Те дори могат да се пият заедно. Вари се по една супена лъжижа от двете билки до 5 минути в 500-600 мл вода. Получава се течност като чай, който се пие 30 минути преди да сте се ядене или на гладно.

Така че, чаша чай от жълт кантарион и проблемът е решен.

Рейтинг

5 4
4 3
3 2
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Valpet
Valpet
17.08.2014 11:05
И как сте достигнали до всичките тези "истини" ?
Някой сигурно е правил много сериозни биохимични и статистически изследвания по въпроса с чайовете!?
Или сте ги чули от "кафето на Гала" ?

Както и да е. Да сте живи и здрави!
1
2