Най-квалитетната Кола в света е македонската

Най-квалитетната Кола в света е македонската
Универсален панер-органайзер за отцеждане - 45 см-36%
Практичен аксесоар за вашия дом:
Универсален панер-органайзер за отцеждане - 45 см
11.00 лв.
7.00 лв.
Виж ››

По един или друг начин всички събития в човешката световна история са свързани с великата македонска нация. Този факт е широко известен и научно подкрепен. Мнозина от Вас може да се подсмихват иронично, но според уважавани македонски учени именно македонец е открил колелото, а навярно и топлата вода.

Може би американските астронавти все още не са открили следите от първата лунна македонска експедиция, но македонските медии и производители несъмнено са открили, че най-квалитетната Кока–Кола в света се произвежда именно в „Пивоварна Скопие“.

Според медиите в западната ни съседка независимо проучване на компанията Кока–Кола е класирало напитката произвеждана в Македония на първо място по качество, измежду произвежданите във всички над 200 завода напитки.

„Единствено в македонската фабрика знаят как се прави Кока–Кола, но това е известно още от 2008 година, когато Пивоварна Скопие отново спечели престижното отличие“, е мнението на Шон Лейтън, директор по качеството на напитката за Централна и Югоизточна Европа.

Всяка година гигантът Кока–Кола организира своеобразно проучване на качеството на произвежданите по цял свят продукти на компанията. Независими международни лаборатории определят индекс на качеството чрез проверки на мостри на напитките, които са взети от магазини в цял свят, на случаен принцип.

Най-квалитетната Кола в света е македонската

Мнението на експертите е, че в оспорваната битка между повече от 200 конкурентни фабрики, произвеждащи кола, македонската пивоварна е безспорен победител. За втори път, само в рамките на пет години Пивоварна Скопие печели престижното отличие.

Биляна Смилковска, която е главен мениджър в „Пивоварна Скопие“ посочва: „Веднъж е възможно да стигнеш случайно до върха, но втори път – не“. От ръководството на пивоварната подчертават, че наградата е напълно заслужена.

Тя е резултат от последователно инвестиране, задружна екипна работа и максимална отдаденост на служителите на компанията. За първи път македонския производител на кола получава отличието за качество през 2008 година.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
петров
петров
23.06.2014 14:23
Защо нищо не се споменава за пепсито или за македонския швепс?
0
0