Какво обича да похапва зодия Рак

Суши

Хората, родени под знака на Рака, са любители на морската храна. Риба, миди, калмари и всички други дарове на морето са винаги в менюто им.

Сред деликатесите, които са им любими, е сушито. Раците са големи почитатели на китайската кухня и дори се опитват сами да готвят китайска храна.

Родените под знака на Рак харесват много храни, които им напомнят за детството им. Любимите им бисквити от детските години или супата, приготвяна от баба им, е в състояние да ги разнежи.

Раците са големи ценители на изисканата храна. Сред тях има много почитатели на гурме-специалитетите. Дори когато е в момент на безпаричие, Ракът ще си купи малко парченце сирене и ще го съчетае с няколко гроздови зърна, за да се почувства като на изискан коктейл.

Родените под знака на Рака обичат да готвят и се радват, когато вкусотиите им са добре оценени от близките им. Месото е жизнено важно за храненето на Рака, поне според него, и той не може да си представи и един ден без месо.

Хранене на рак

Но за самия Рак е добре от време на време да прави разтоварващи дни. За съжаление обаче той не си пада много по този вид пречистване на организма.

Десертите са ахилесова пета на Рака. Той не може без десерти и дори да знае, че ще качи килограми от прекаляване с поредното парче торта, няма да се откаже от него.

Това води понякога до стомашни проблеми, но за Рака е най-важно усещането, когато хапва поредния десерт.

Ракът обича да се храни обилно и трудно спазва диети. Но освен че е любител на месото, той с удоволствие хапва зеленчуци и плодове.

Салатите не са му приоритет, но ако в тях има няколко парченца печено пилешко филе, той с удоволствие ще изяде цялата купа с нарязани зеленчуци.

Екзотични плодове

От плодовете Ракът харесва както местните, така и екзотичните. Любовта му към екзотиката стига до там, че той е в състояние да даде луди пари, само за да опита поредния екзотичен плод, чийто вкус все още не му е известен.

Понякога вкусът на новите екзотични плодове го разочарова, но за него е въпрос на чест да е запознат с плодовата екзотика.

Рейтинг

5 2
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Tsvetelina
Tsvetelina
14.08.2016 22:50
Тази статия е точно за мен :) Не вярвам особено за зодиаците и пристъпих към статията на шега, обаче казаното тук напълно отговаря на кулинарните ми предпочитания.
0
0
коко
коко
08.04.2016 07:37
Рак съм, а не мога да понасям никаква морска храна. Не харесвам китайско. Супа, гурме? Не, благодаря.
4
0