Какво обича да похапва зодия Овен

Хранене на Овен

Родените под знака на Овена харесват храни, които им доставят удоволствие, но не се отразяват на фигурата им, което е много важно за тази зодия.

Когато избира какво да хапне, Овенът много внимава. Той мисли дълго, преди да избере това, което ще консумира.

Пиле с аспержи

Желанието му да се храни здравословно може да стигне до вманиачаване и всеки път преди да седне на масата, Овен ще брои калориите.

Овенът обича чистото бяло пилешко месо и риба, но те трябва да са приготвени със здравословни и в същото време изискани гарнитури.

Кулинарен хороскоп

Пилешкото, според Овена, най-добре се съчетава с аспержи, а когато става въпрос за салата с риба, в нея трябва да присъстват и парченца октопод.

Въпреки че е известен с упоритостта си, по отношение на храната си Овенът прави отстъпки и приема съвети.

Зодия Овен

Той с леко опасение ще опита нова храна, но ще изпита удоволствие от непознатия вкус и ще иска да опита отново.

Пържените храни не са любими на Овена, той предпочита месо на скара, задушени зеленчуци, както и супи.

От супите Овенът ще избере тази, която звучи най-претенциозно и с удоволствие ще плати високата й цена.

Тестените продукти са любими на Овена, но заради факта, че иска да поддържа елегантна линия, той постоянно се въздържа от обичаните от него десерти, баници и кексове.

Овенът е почитател на сладко-киселите храни, той с удоволствие опитва екзотични ястия от различни държави. Това, според него, го прави по-специален в сравнение с останалите, които не познават подобни вкусове.

Овенът обича плодове и зеленчуци, но никога не страда, ако на масата му няма салата или пресни сезонни плодове.

За него е достатъчно да хапне кисела краставичка или праскова от компот и според него това запълва нуждата му от витамини.

В дома на Овена винаги може да се намери по някой и друг сезонен плод, но той често ги пренебрегва и предпочита да ги замества със сушени плодове и ядки.

В хладилника на Овена винаги има полуфабрикат, защото въпреки страстта си към здравословно хранене, той не е любител на готвенето.

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Бойчо Николов
Аз се познах само в това, че обичам пържено!
0
0
Хованес
Хованес
27.07.2015 19:46
Извинявам се,но това изобщо не е истина.. или в по голямата (ако не и основната)си част.Аз съм зодия Овен и познавам доста момчета и момичета от тази зодия и никой от тях,включително и аз никога не сме си брояли калориите. Лично аз обичам възможно много мазна храна и изобщо храна която ме наяжда.Така са и всичките ми познати от зодията.. Не обичам супи защото не се наяждам,обичам пържено,печено,на скара всякакв вид месо... Обожавам плодове и зеленчуци... Но месото и калоричната храна са първи в списъка ми... И пак казвам същото се отнася и за познатите ми от зодията (ако не ме лъже паметта са около 15 човека и сме през няколко дена и с разлика до 3 години).... Тъка че,първо проверете тогава пишете... А и информативно ще ви кажа,че бидейки такав лиубител на калоричната храна съм 75 кг. и не тринирам нищо (дори на фитнес не ходя) и съм висок около 187 см. Желая ви успехи..
5
0
овен
овен
05.06.2013 21:38
пълни глупости са написани тука подбира нишо не подбира
9
0
Slama
Slama
30.05.2013 17:04
Дрън-дрън-ярина!
3
0
Илиян Атанасов
Илиян Атанасов
30.05.2013 15:36
Някои неща са така но много са далеко от реалноста
3
0