gotvach.bg»Статии»Любопитно»Какво обича да похапва зодия Овен

Какво обича да похапва зодия Овен

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k2k
Хранене на Овен

Родените под знака на Овена харесват храни, които им доставят удоволствие, но не се отразяват на фигурата им, което е много важно за тази зодия.

Когато избира какво да хапне, Овенът много внимава. Той мисли дълго, преди да избере това, което ще консумира.

Пиле с аспержи

Желанието му да се храни здравословно може да стигне до вманиачаване и всеки път преди да седне на масата, Овен ще брои калориите.

Овенът обича чистото бяло пилешко месо и риба, но те трябва да са приготвени със здравословни и в същото време изискани гарнитури.

Кулинарен хороскоп

Пилешкото, според Овена, най-добре се съчетава с аспержи, а когато става въпрос за салата с риба, в нея трябва да присъстват и парченца октопод.

Въпреки че е известен с упоритостта си, по отношение на храната си Овенът прави отстъпки и приема съвети.

Зодия Овен

Той с леко опасение ще опита нова храна, но ще изпита удоволствие от непознатия вкус и ще иска да опита отново.

Пържените храни не са любими на Овена, той предпочита месо на скара, задушени зеленчуци, както и супи.

От супите Овенът ще избере тази, която звучи най-претенциозно и с удоволствие ще плати високата й цена.

Тестените продукти са любими на Овена, но заради факта, че иска да поддържа елегантна линия, той постоянно се въздържа от обичаните от него десерти, баници и кексове.

Овенът е почитател на сладко-киселите храни, той с удоволствие опитва екзотични ястия от различни държави. Това, според него, го прави по-специален в сравнение с останалите, които не познават подобни вкусове.

Овенът обича плодове и зеленчуци, но никога не страда, ако на масата му няма салата или пресни сезонни плодове.

За него е достатъчно да хапне кисела краставичка или праскова от компот и според него това запълва нуждата му от витамини.

В дома на Овена винаги може да се намери по някой и друг сезонен плод, но той често ги пренебрегва и предпочита да ги замества със сушени плодове и ядки.

В хладилника на Овена винаги има полуфабрикат, защото въпреки страстта си към здравословно хранене, той не е любител на готвенето.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Бойчо Николов
Аз се познах само в това, че обичам пържено!
0
0
Хованес
Хованес
27.07.2015 19:46
Извинявам се,но това изобщо не е истина.. или в по голямата (ако не и основната)си част.Аз съм зодия Овен и познавам доста момчета и момичета от тази зодия и никой от тях,включително и аз никога не сме си брояли калориите. Лично аз обичам възможно много мазна храна и изобщо храна която ме наяжда.Така са и всичките ми познати от зодията.. Не обичам супи защото не се наяждам,обичам пържено,печено,на скара всякакв вид месо... Обожавам плодове и зеленчуци... Но месото и калоричната храна са първи в списъка ми... И пак казвам същото се отнася и за познатите ми от зодията (ако не ме лъже паметта са около 15 човека и сме през няколко дена и с разлика до 3 години).... Тъка че,първо проверете тогава пишете... А и информативно ще ви кажа,че бидейки такав лиубител на калоричната храна съм 75 кг. и не тринирам нищо (дори на фитнес не ходя) и съм висок около 187 см. Желая ви успехи..
6
0
овен
овен
05.06.2013 21:38
пълни глупости са написани тука подбира нишо не подбира
10
0
Slama
Slama
30.05.2013 17:04
Дрън-дрън-ярина!
3
0
Илиян Атанасов
Илиян Атанасов
30.05.2013 15:36
Някои неща са така но много са далеко от реалноста
4
0