gotvach.bg»Статии»Любопитно»Какво обича да похапва зодия Лъв

Какво обича да похапва зодия Лъв

Хранене на Лъв

Родените под знака на Лъв обичат добре опеченото месо със златиста коричка, както и различни видове печена риба. Лъвът не обича да се лишава от любимите си храни, които включват предимно червено месо и леки десерти.

Лъвът обича да се храни така, че да се чувства все едно е в най-скъпия ресторант на света. Лъвовете не са големи фенове на готвенето, те са по-скоро консуматори, отколкото готвачи.

Месо

Но ако няма какво да хапне, Лъвът ще си направи омлет или ще извади кренвирши от хладилника, като ще се чувства много нещастен.

Роденият под знака на Лъва обича да му се сервира и за него е съвсем нормално близките му да го глезят с вкусно приготвена храна, която е сервирана като за крал.

Парче торта

От плодовете Лъвът обича грозде, банани и други плодове, които не изискват голямо усилие в консумацията. Костилковите плодове не са любими на Лъва. Той не се изкушава особено от плодовите сокове, нито от десертите.

Зодия Лъв

Лъвът може да опита малко от изкушаваща с вида си торта, но няма да поиска второ парче. Сред любимите десерти на родените под знака на Лъва е сладоледът, както и различните видове мелби с украса от бисквити.

За Лъва е нормално да се храни със сандвичи, но те трябва да са със специален пълнеж, който може да е доста скъп, но трябва да е и вкусен.

От рибата Лъвът предпочита сьомгата, а от месните специалитети ще избере в ресторанта най-скъпия, без да е сигурен какво точно поръчва.

Задушените зеленчуци, както и листни зеленчуци като копривата, спанакът и киселецът са нещо, което родените под знака на Лъва изобщо не харесват.

Лъвът обича да експериментира, за да покаже на самия себе си, че не го притесняват странните на вид и вкус храни.

Но всъщност той рядко се отклонява от любимите си меса на скара, допълнени със съвсем малко количество хляб.

Лъвът обича да се храни рядко и по малко, той не е от хората, които обичат да преяждат. Колкото и да му е вкусно, той знае кога да спре, защото внимава много с начина си на хранене.

Когато се чуди какво му се яде, Лъвът обикновено избира ядки.

Пакетираните високо калорични десерти не са му любими, той може да хапне няколко бонбона и ще смята, че е преял със сладко.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Dido
Dido
26.10.2015 11:36
bullshits.... освен това с калоричното сладко накрая, нищо друго не видях, което да съответства на моите "възгледи" за храната
0
0
dani
dani
19.05.2015 17:22
Da vqrnoe
0
0
мар негро
мар негро
25.09.2014 22:46
Аз съм лъв и нищо от написаното не е вярно
3
0
ХЮТ
ХЮТ
01.01.2014 21:55
Всичко е вярно
1
1
Вася
Вася
13.11.2013 13:21
Нищо от това не е вярно за мен... Май трябва да отида в ГРАО и да си сменя датата на раждане... :D :P
5
0