Гастрономически Фестивал 2013

Деликатеси
Табла за диван с приставки за дистанционни InnovaGoods-29%
Практичен аксесоар за вашия дом:
Табла за диван с приставки за дистанционни InnovaGoods
28.00 лв.
20.00 лв.
Виж ››

Обичате ли добрата кухня? Гастрономически Фестивал Премиер е Вашето място!

За втора поредна година от 01 до 17 Ноември Премиер Лъкшъри Маунтин Ризорт представя Гастрономически Фестивал Премиер.

Именити готвачи от България и Европа ще предложат уникални менюта и ястия от най-вкусните и атрактивни кухни на различни националности в допълнение с изискани вина от цял свят и ароматни коняци.

Гастрономически Фестивал Премиер

Подгответе се за интересни и забавни партита, курсове по сомелиерство, изискани дегустационни вечери, събития, изложение на местни продукти и още много разнообразни изненади.

В продължение на миналогодишния успех на събитието тази година в Премиер са подготвили богата програма с интересни занимания за всички любители на кулинарията и обещават вълнуващо пътешествие в света на кухните на различни националности.

Гастрономически фестивал

Фестивалът ще бъде открит от Андре Токев, Иван Манчев и всепризнатите майстор готвачи от Българската асоциация на професионалните готвачи!

Всички те, заедно с майстор – готвачите от Гръцкия Клуб на Готвачите, Прокопио Гаетано от Сицилия, Президентът на Българската асоциация на сомелиерите и виноценителите и Президентът на Асоциацията на Българските баристи обещават на гостите незабравими изживявания!

Специален гост на Фестивала ще бъде отец Епифаний от планината Атос, който ще сподели тайните на Манастирската кухня и ще приготви уникални ястия, които ще бъдат поднесени със специално подбрани вина.

Премиер ще даде добър пример за това, че успешният бизнес може да върви ръка за ръка с добрите дела и ще дари част от събраните приходи на 02 Ноември за благотворителност.

За повече информация посете уебсайта на събитието :

http://www.premierfoodfestival.com

Рейтинг

5 0
4 4
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати