gotvach.bg»Статии»Кое за какво е полезно»Страдате от диабет? Вземете мерки навреме!

Страдате от диабет? Вземете мерки навреме!

AdminAdmin
Дарт Вейдър
9494137112k
Мултивитамини
Модерен сушилник за чинии и прибори Лукс
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Модерен сушилник за чинии и прибори Лукс
36.00 лв.
Виж ››

Знаете ли, че всеки десети човек в България страда от диабет? А че тази болест е четвъртата водеща причина за смърт в световен мащаб? Всяка година вследствие на диабета в България умират над 8000 души! Цифрата значително се увеличава, ако се отчетат и смъртните случаи, предизвикани от усложненията на диабета - сърдечносъдови, бъбречни, неврологични и др. Страшно ли звучи?

Хората с диабет имат специфични хранителни нужди, които не могат да бъдат напълно задоволени от хранителна диета. Храненето на диабетиците трябва да бъде добре балансирано и обогатено със специални продукти, които осигуряват липсващите, поради заболяването, микроелементи.

Проучванията показват, че хората с диабет се нуждаят от мултивитамини, за да поддържат необходимите нива на микроелементи, които се нарушават в резултат на заболяването. Медицинските специалисти препоръчват да се приемат продуктите Алфа Бетик, които са специално създадени за хората с диабет и в преддиабетно състояние.

Алфа Бетик мултивитамини с удължено енергизиращо действие осигурява оптимални хранителни вещества за хората с диабет. Формулата съдържа витамини, минерали и други хранителни вещества, включително алфа липоева киселина, витамин В12, хром, лутеин, биотин и ванадий за превенция на сърдечносъдовите заболявания и за нормалното функциониране на нервната система и очите.

Алфа Бетик мултивитамини с удължено енергизиращо действие е внимателно дозиран, така че да няма опасни за диабетиците количества от всяка съставка. Алфа Бетик мултивитамини с удължено енергизиращо действие са най-богатите мултивитамини, които може да намерите на пазара.

Продуктът съдържа само висококачествени съставки с ясен произход. Той е с точната концентрация на активните вещества, които са дозирани след обстойни клинични проучвания. Може да се приема самостоятелно или в комбинация с други продукти от серията Алфа Бетик.

Освен мултивитамини, хората, страдащи от диабет, трябва да приемат и добавки, които подпомагат сърдечносъдовата система и намаляват кръвната захар.

Алфа Бетик Омега 3 рибено масло поддържа нивата на триглицеридите в нормални граници. Подпомага доброто зрение, ставите, кожата и функцията на мозъка.

Алфа Бетик Канела с хром и биотин намалява нивата на кръвната захар. Формулата осигурява оптимални дози от канела, хром и биотин и е много по-ефикасна, отколкото ако съставките се приемат поотделно.

Алфа Бетик Алфа Липоева киселина. Хората, страдащи от диабет, са много по-уязвими на стрес. Алфа липоевата киселина осигурява мощна антиоксидантна защита и поддържа функционирането на нервната система.

Продуктите от серията Алфа Бетик се препоръчват от здравните специалисти за оптимизиране на храненето при диабет, ускоряване на метаболизма и поддържане на имунната система.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 4
4 3
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати