Хормоналните пилета правят мъжете ни женствени

Пиле с Хормони

Мъжете не бива да консумират пилешкото месо от нашите пазари, тъй като то съдържа определени женски хормони. По-точно – шест женски хормона.

Пилетата, които се отглеждат, получават по шест женски хормона, включително и прогестерон, за по-бърз растеж. Прогестерон е стероден хормон, участващ в растежа на млечните жени при жените, както и менструалния цикъл.

България е страната с най-висока смъртност в Европейския съюз. У нас пазарът на храните изисква по-стриктен контрол, тъй като производителите са принудени да предлагат евтина храна, заради ниския стандарт на живот. Логично тази храна се прави от консерванти, оцветители, подобрители на вкуса, растителни масла и други. А тяхната постоянна консумация води до поява на диабет, онкозаболявания, повишаване на холестерола и други.

При мъжете, консумиращи често пилешко месо, се наблюдава спад на тестостерон под въздействието на женските полови хормони и съответно либидото буквално замръзва. Пилешкото обаче съвсем не е единствения продукт, който вреди. Така например фъстъците се „подобряват“, като в тях се добавя ген на петуния. От подобно ашладисване се получава определено отровно вещество, поради което насекомите от години не кацат върху насажденията.

Пиле

Друг пример са телешкото месо и млякото. Кравите, от които се дои млякото, се държат постоянно заплодени. Тоест, полученото мляко е с постоянно и прекомерно съдържание на женски хормони. Когато кравата вече е негодна, нейното месо също е препълнено с женски хормони, които са насложени в него.

Примерите за безотговорно производство и внос на храни у нас са хиляди. А институции, като министерството на земеделието и храните и Агенция по безопасност на храните не вземат никакви мерки. И в крайна сметка – българинът е свикнал да яде това, което му се предлага. Именно институциите са тези, които трябва да определят какво могат да ядат българите и какво да избягват. А те мълчат.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати