Съвети на Ванга за хранене и здраве
Baba Vanga's Advice on Health and Eating
gotvach.bg»Статии»Хранене и Здраве»Съвети на Ванга за хранене и здраве

Съвети на Ванга за хранене и здраве

Съвети на Ванга
Класически капак за микровълнова - 29см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Класически капак за микровълнова - 29см
8.49 лв.
Виж ››

Прочутата българска пророчица баба Ванга е давала съвети на хората по всякакви въпроси, включително за лечението и храненето. Със своите способности тя е изцерила хиляди хора, като на всеки от тях е казвала какви правила да следва.

Ето кои са най-важните и препоръки за нашето ежедневие:

Движете се повече и работете. Мързелът е болест, която уврежда както нравствено, така и физически. Чистотата трябва да се издигне в култ. Замърсяване - физическо или духовно, е обратно на създаденото от Бога, което е винаги и чисто, и красиво.

Не подарявайте откъснати цветя – по този начин носите скръб на хората, тъй като откъснатото цвете плаче като малко дете.

Използвайте по-малко торове и химикали. Храната се отравя, а природата вече се задъхва.

Ванга

Светът е започнал с билки и с тях ще свърши. Но те лекуват само хората. Така че всеки да се лекува със своите билки.

За да разберете как да се лекувате четете езика на Природата – чрез нея Бог говори. Там е написано всичко.

Лекарствата затварят вратата, през която може да влезе природата чрез билките. Болният организъм може да се излекува - за всяка болка има билка.

Почитайте и пазете нашата майка – Земята. Тя ни храни и търпи, но понякога се надига и наказва. И може много тежко да наказва.

Цветята са живи същества. Те излъчват енергия и дават сила. По това как растат цветята в една къща може да се разбере има ли любов и хармония в нея.

Цветя

Земята е жив организъм, така че не я гневете. За да живеете по-дълго и по-добре изучавайте нейния език и нейните закони и ги спазвайте. Внимателни ли сте, ще ви даде много. Гневите ли се, ще ви накаже, защото е по-силна от вас.

Вие сами тровите Земята и храните потомството си с отрови. После идвате и се оплаквате: „Ох, колко хора са хванали рак, колко нови болести плъзнаха… Помогни, Ванге! “ Вразумете се по-скоро, иначе ще страдате.

Не късайте цветята – всяко от тях е като едно слънце или баня. Любувайки им се, ти получаваш такова освобождение, както от слънцето или както след баня. Когато ги късате, те плачат.

Не се плашете от болестите. Имайте вяра - и най-здравият, ако няма вяра, ще умре.

Билки

Не стойте на течение, не стойте на влага, не пийте студена вода. Повечето болести стават от простуда, от влага.

Да, медицината прави чудеса. Но и Бог прави чудеса.

Най-страшно е отчаянието. То е най-лошата болест и за него цяр няма – то разяжда отвътре.

Има два вида болести. Едните се лекуват с професорски церове, другите – с бабини. Най-важно за лечението е да знаеш диагнозата.

Спане

Не са болни тези, дето са нервни, тези, дето се страхуват от това, от онова. На тях акълът им е болен. Със страх не се живее - нека се прегледат, на невролог да отидат, на бани нека идат и да му пуснат края.

Често пийте чай от горски плодове и растения - те са чисти и са извор на здраве. Минимум веднъж седмично яжте варено жито. Пийте много вода, за да се очиства организма ви и да имате сили.

Защо пушите? Ако бе хубаво, и мъжете, и жените щяха да имат комини на главите. Махнете тютюна, живейте по-дълго и без болести.

Да не се спи на пода и близо до земята. Там са низшите духове и могат да ви обсебят.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
55
41
32
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
илия
илия
06.08.2014 08:20
Много мъдрост и истина за простия живот която трябва често да се припомня
4
0