Чудодейна напитка се бори с рака

Фрешове

Уникалната напитка, дело на билкар от Китай, се използва за лечението на злокачествени заболявания. Благодарение на нея човек с рак на белите дробове забелязва подобрение в здравословното си състояние само за 3 месеца.

За направата ѝ е необходимо е да се набавят органично цвекло, ябълка и морков, които се измиват, нарязват заедно с обелката и се поставят в сокоизстисквачка. Полученият сок трябва да се изпие веднага или в рамките на 5–15 минути, защото той ще се окисли бързо под въздействието на въздуха, слънцето и топлината.

А случи ли се това, той губи голяма част от витамините, минералите и ензимите, които се съдържат в тези плодове и зеленчуци. Може да се добави и сок от изцеден лайм или лимон за повече свежест.

Изследвания доказват, че редовната консумация на ябълки може да окаже голямо положително влияние върху здравето на човека. Една ябълка на ден увеличава продължителността на живота ни с три години, а специалистите свързват употребата на ябълки със защита от определени типове рак, астма, инфаркт, заболявания на сърцето и други.

Биоморкови

Счита се, че положителният ефект на тази комбинация върху злокачествените заболявания се дължи на факта, че се предотвратява и ограничава развитието на раковите клетки. Също плодовият елексир има способността да предпазва черният дроб, бъбреците и панкреаса (задстомашната жлеза) от заболявания, включително и язви.

Приемът на чудодейната напитка укрепва белите дробове, подобрява сърдечната дейност, като предпазва от повишено артериално налягане и инфаркти.

Тази тройна комбинация засилва имунитета, подобрява зрението, особено при зачервени очи, уморени или при сухота. Също е подходящ при усилена физическа дейност и мускулни болки, както и подобрява перисталтиката на червата.

Лекува запек, като подобрява храносмилателните процеси и движенията на червата. Благодарение на факта, че подобрява метаболизма, кожата става по-гладка и сияйна, а едновременно с това се заличава и акнето.

Плодовите сокове имат заслуги в пречистването на организма ни, докато зеленчуковите главно служат като храна на тъканите и органите. Но и двата вида сок или комбинацията от тях изчистват тялото ни от токсини, слуз, непотребни вещества, натрупвани с години в органите и тъканите ни.

При тази комбинация не са се наблюдавали странични ефекти, а дори напротив. Сокът от цвекло, морков и ябълка е много питателен и се усвоява бързо и лесно, освен това е добър помощник за намаляване на излишните килограми.

Рейтинг

5 2
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати