Обама си мечтае за пайове с крек

Барак Обама

Нелепо изказване на американския президент Барак Обама буквално взриви американските медии. Президентът заяви, че пайовете, които семейството му похапва в Белия дом, може и да имат крек. Изненадващото изказване е направено пред десетки телевизионни камери, а думите му се превърнаха в истински хит в интернет.

Репликата на американския държавен глава е казана по време на ежегодна среща Месец на гордостта за ЛГБТ. На срещата са присъствали и представители на сексуалните малцинства от цялата страна.

По време на приема Обама споменал своя напускащ сладкар, чието име е Бил Йозес и неговите невероятно вкусни пайове.

Според изказването на президента, пайовете са толкова вкусни, че направо не е за вярване и навярно сладкарят да добавя в тях крек. След тези думи присъстващите на събитието изпаднали в бурен смях.

След съвсем кратка пауза съпругата на президента – Мишел Обама, решава да се намеси в ситуацията и обяснява, че всъщност в пайовете няма крек.

Малко по-късно видеото с изказването на американския президент става истински хит в интернет пространството. Неуместната шега на президента накара мнозина от хората да си припомнят историята за бившия съученик на президента на САЩ – преди време той сподели, че в миналото Обама е употребявал кокаин.

Пайове

По-късно Барак Обама признава в интервю пред New Yorker, че в миналото е пушил марихуана. Всъщност това е вторият мандат на Обама като президент на САЩ.

Президентът САЩ оглавява списъка на най-лошите президенти на страната след края на Втората световна война. Това показват резултатите от проучване, направено в Института по обществено мнение към университета Куинипиак.

33 на сто от анкетираните твърдят, че той е най-лошият президент за последните 70 години, а 28 % смятат, че по-лош лидер е предшественикът на Обама – Джордж Буш.

Като най-добър държавен глава американците определят президента Роналд Рейган, който управлява през периода 1981 до 1989 година. За него са гласували 35 % от анкетираните.

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати