Приложения на пчелното млечице

Пчелно Млечице

Пчелното млечице е един от шестте уникални пчелни продукта. Те все по-често се използват поради нарастващия брой заболявания, които засягат цялото човечество.

Продуктът, имащ кремав цвят и възкисел вкус, притежава важни свойства. Съхранява се в хладилник, при което след време придобива кремавожълт цвят. В състава му се съдържат едни от най-важните елементи за човешкото тяло, което обуславя разностранната му употреба.

У нас се предлага най-вече течно пчелно млечице. Най-често то се съхранява в хладилник. Препоръчва се при различни заболявания.

Основно се дава на бавноразвиващи се физически деца. След неговия прием те бързо наддават и израстват. Със същото приложение се препоръчва на бременни и подрастващи.

Приемът на продукта доказано подпомага жизнените функции. Поради това се препоръчва за възстановяване след боледуване от различни заболявания.

Млечицето действа общоукрепващо. То стимулира имунната система и се препоръчва за всякакви възрасти – от 2-годишна възраст до дълбока старост.

Бутилка Пчелно Млечице

Често пчелно млечице се прилага при състояния на артрит, сърдечно-съдови проблеми, атеросклероза, белодробни заболявания и много други. Единственият негатив, който може да донесе приемът на продукта, е развиването на алергия към него.

Има случаи, в които при процеса на лечение, пациентите установяват, че имат вродена алергия към пчелния продукт и са принудени да я прекратят.

За да се избегнат подобни състояния, е най-добре преди приемът на пчелно млечице желаещите да се консултират със специалист – алерголог.

Приемът на пчелно млечице е много лесен. Течното пчелно млечице се приема през устата. Добре е да е предварително смесено с пчелен мед в съотношение 1:100, т.е. 1 грам млечице на 100 грама мед. Приема се по 1 ч.л. за деца и по 1 с.л. при възрастни сутрин и вечер, час преди хранене.

Друг начин на приемане е на натурално пчелно млечице под езика – 10 капки за възрастни и 3-6 капки за деца, сутрин и вечер, около час преди хранене.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати