Идеи за вкусни подаръци за любимите ви хора

1 от 5 Снимки

1. Канелени сладки в буркан


Първото предложение е да направите вкусни канелени сладки, като се стремите да са с еднаква големина и съответно форма. За тази цел може да използвате формички или ако нямате, направете ги с ръба на чаша. Изпечете и подредете в подходящ буркан, който да е с винтова капачка.

Отпред можете да сложите етикет, например Специално за теб, Изпечено с много любов. Ако този, на когото подарявате подаръка, има чувство за хумор, а и вие самите не сте много добри в кухнята, може да сложите надпис от рода на Не бъди строг.

В случай че освен добър кулинар имате и талант да рисувате, можете да нарисувате нещо на буркана и да го направите още по-специален. Ако имате формички за сладки, направете бисквитките с тях и сложете колкото можете повече в буркана.

Подаръците за любимите ни хора понякога сериозно могат да ни затруднят. Колкото и добре да познаваме човека, идва момент, когато се чувстваме изчерпани от идеи. Ако искате да подарите нещо оригинално и различно, можете да поднесете на любим човек от така наречените вкусни подаръци.

С други думи - това са подаръчета, които ще направите сами (поне по-голямата част от тях можете да приготвите сами) и които общо взето ще ви вкарат в кухнята.

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати