Отварят ресторант, наречен Вечери на осъдени на смърт

Вечери на осъдени на смърт

Уникален ресторант ще бъде открит следващия месец на площад Хокстън в Източен Лондон. Менюто на заведението ще предлага на своите клиенти, ястия, избрани за последно похапване от хора, които са осъдени на смърт.

Във връзка с отварянето на ексцентричния ресторант, наречен Вечери на осъдени на смърт, бяха пуснати реклами с фиктивни пандизчии, носещи табелки с менюто на смъртници. Във всяка вечеря има поне пет ястия и излиза около петдесет британски лири.

Откриването на ресторанта обаче предизвика бурни реакции. Не закъсняха и първите отзиви в социалните мрежи. Във Фейсбук много бързо се сформира група, която настоява ексцентричното заведени за хранене да бъде затворено, тъй като идеята била глупава и жестока.

Това изглежда не трогва особено собствениците на ресторанта и те най-гордо заявяват, че ще предложат на клиентите си менюта, които съдържат най-желаните ястия от хора, очакващи ги екзекуция. Рекламната кампания дори приковава вниманието на клиентите с фразата: Подгответе се да бъдете обвинени, осъдени и претърсени! .

Както повечето предполагат, Вечери на осъдени на смърт е само един от многото необикновени ресторанти, появили се напоследък. Любителите на изчанчените заведения за хранене задължително трябва да посетят азиатския ресторант Тоалетната. Местата за сядане в помещението са тоалетните чинии, а приборите са поставят върху тоалетна хартия. През последните години той се превърна в голяма атракция в Тайван, Япония и Корея.

Ресторант презерватив

Говорейки си за чудновати ресторанти, не можем да не споменем и Ресторант презерватив. Той може да бъде открит в Тайланд, а мотото на заведението е Вечерята като безопасен секс. Ще познаете заведението по презервативите-лампи, масите от латекс, сепарета от прозрачни материи, стени, показващи най-голямата колекция от презервативи в света. Освен това сервитьорите в Ресторант презерватив имат презервативи на главата и ви носят сметката заедно с няколко кондома.

Впечатляващ за мнозина се оказва и ресторант Последното място на члена. За да посетите откаченото заведение, намиращо се в Лас Вегас, трябва да произнесете поне две звучни ругатни и да сте облечени с минимум един чудноват аксесоар. Този ресторант едва ли би допаднал на привържениците на здравословното хранене, тъй като тук са разрешени само вредни и мазни храни. Бон апети!

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати