Започва Кошмари в кухнята с шеф Манчев

Гордън Рамзи

Популярното в цял свят шоу Кошмари в кухнята ще се излъчва в ефира на Нова ТВ от 8-ми октомври. В продължение на десет епизода всяка сряда зрителите ще наблюдават интересни истории, на които шеф Манчев попада в ресторанти от страната.

Всяко заведение за хранене, в което влизаме, е пред затваряне. Причините за това са различни-лоша хигиена, неефикасен мениджмънт, криза в обществото или дори драми в живота на собствениците. Моята цел е да сблъсквам участниците с реалността, колкото и жестока да е тя. В шоуто ще съм строг и безкомпромисен - или се променяш, или затваряш, зарича се Манчев.

В Кошмари с кухнята шеф Манчев ще свали кирливите ризи на ресторантьорите, ще ги изпере и простре. От участниците зависи обаче дали ще си ги облекат, променяйки своя живот и този на ресторанта.

Много бързо мога да разкрия проблемите на един ресторант, намирам решения за развитието ми и правилното му функциониране, но само неговият собственик може да прецени дали ще се повлияе от съветите ми, или ще си кара постарому, докато съвсем фалира бизнесът му.

В един от епизодите, например, зрителите ще видят как затварям заведение, тъй като е пълно с хлебарки. Хлебарки в храната! Представяте ли си? -разказва още шеф Манчев.

Кошмари в кухнята
Снимка: sofialive

Българският ресторант е като едно голямо семейство. Служителите прекарват заедно по дванадесет часа, често пъти и по седем дни в седмицата. Заедно са и по празници. Кошмари в кухнята е драматично риалити, което ще запознае зрителите не само с провалите и успехите в този бранш, но и ще покаже, че ресторантът е огледало на личния живот на собствениците.

Предаването ще разкрие проблемите на няколко поколения под един покрив. В кухнята и касата на родните ресторанти се вижда всичко това, случило се с обществото ни през последните години.

Телевизионният формат Кошмари в кухнята (Kitchen`s Nightmares) е дело на световноизвестния шеф Гордън Рамзи, който превръща живота на английски и американски ресторанти в същински ад, за да ги издърпа от калта и да ги покрие с 5-звездна слава. Досега шоуто се е снимало във Великобритания, Франция, Италия, Испания, САЩ, Украйна, Швейцария, Германия и др.

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Бисер Сашов кирилов 0886118744
Бисер Сашов кирилов 0886118744
14.11.2014 16:29
господин Манчев моляви за услуга много искам да ми помогнете да си намеря работа като готвач аз гова съм завършил и работя само лятото чо морето в Мелия грант ермитаж кк. Златни пясъци много ви моля да ми помгнете
0
0