Гущер изскочил от салатата на софиянка

Зелена Салата

Пред btv клиентка на известен супермаркет се оплака, че от зелената салата, която си купила, изскочил истински гущер. Зеленото животно ужасило жената, щом отворила кутията си.

Клиентката веднага заснела необичайния бонус към салатата си изпратила снимката за рубриката Аз репортерът на btv.

Клиентката споделя, че тъкмо си купила салата за обяд и когато я отворила, оттам се показал истински жив гущер. С викове и голяма уплаха софиянката е успяла да го махне от обяда си и да го постави в прозрачна кутия.

"Като реших да я хапна, изскочи това малко чудовище и започна да шава в ръцете ми. Не мога да ви опиша какъв шок беше.“ – споделя ужасената жена пред btv.

Засега е ясно само, че въпросната салата е закупена от супермаркет, намиращ се на столичния булевард Македония. Тепърва предстоят проверки по случая, за да се разбере как точно гущера е попаднал в салатата.

Подобни случаи има не само по нашите географски ширини. Само преди седмица канадец намери мишка в кафето си, закупено от местен Макдоналдс.

Гущер

Рон Мораис, който в жител на канадския град Фредериктън, се натъкнал на гризача, когато махнал капачето на чашата, за да се наслади на последната глътка от ароматната си напитка. Тогава видял мишката на дъното на чашата и се почувствал зле - усетил гадене и болки в стомаха.

Мъжът твърди, че редовно си купува кафе от заведения за бързо хранене. След неприятния инцидент, персоналът на закусвалнята е направил проверка в помещенията, но не са открили следи от гризачи. От Министерството на здравеопазването също не са открили мишки в заведението.

От Макдоналдс заявиха, че едва след края на разследването, ще предложат някакво обезщетение на канадеца.

Преди няколко години пък холандка откри жива жаба в салатата си, закупена от Бъргър кинг в Хага. От веригата за бързо хранене установиха, че жабата е поставена умишлено от персонала на заведението, за да изплашат свой колега, но е станало объркване и въпросната салата е била продадена.

Рейтинг

5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати