Човекът, който не е пил вода от 2 години

Вода
Практичен сушилник за прибори и съдове Лукс-24%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Практичен сушилник за прибори и съдове Лукс
34.00 лв.
26.00 лв.
Виж ››

Американец твърди, че не е пил вода от две години и по точно от 5 май 2012 г. Питър Филак обяснява, че в 17 часа на въпросния ден престава да пие не само вода, но и всякакви други течности. В замяна на тях американецът се храни с голямо количество плодове и зеленчуци.

Филак е 26-годишен и е работил като медицински техник. Той напуска работа, защото решава, че трябва напълно да се отдаде на новия си начин на живот.

Американецът твърди, че на ден поглъща около 800–1000 калории, като си ги набавя с консумацията на пресни плодове и зеленчуци. Филак твърди, че най-много предпочита да яде плодове – банани и ябълки, но и моркови.

Младият Питър Филак пояснява, че не прави експерименти със себе си и в никакъв случай не се стреми да поставя някакви рекорди или да доказва колко е издръжлив организмът му. 26-годишният американец обяснява, че това ще бъде неговият начин на живот от тук нататък.

Плодове

Той споделя още, че благодарение на този начин на хранене той се чувства много добре, живее здравословно и изобщо не се поти. Оказва се, че младият мъж смята за абсолютно ненужно използването на каквито и да е козметични продукти, миенето на зъби и дори вземането на душ.

Поради тази причина, Филак не прави нито едно от тези неща – не се къпе, не мие зъбите си и изобщо не желае да се доближава до водата. Той твърди, че се чувства прекрасно – много жизнен и балансиран, освен това казва, че няма никакви здравословни проблеми.

И докато американецът изцяло е премахнал водата от живота си, то индиец твърди, че от 74 години живее без храна и вода. Учени са изследвали мъжа и потвърждават информацията. 85-годишният Прехлад Яни живее напълно изолиран от света – той се е отдал изцяло на духовната си вяра и твърди, че живее в пещера и не общува с никого.

Споделя, че е напуснал семейството си, когато е бил само на седем години. Индиецът обяснява, че това, което го е накарало да напусне родния си дом в толкова ранна детска възраст, е пълната липса на духовност в близките му хора.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Марияна
Марияна
29.08.2015 20:40
Това, че си хапва само плодове и зеленчуци - ок, да кажем, че си набавя и течности. Но това, че не се е къпал ...
0
0
Топчо
Топчо
13.01.2015 16:46
Поредният откачен американец. Болни мозъци на този свят много, само не виждам защо ни занимават с житието и битието на подобни личности.
1
0