Gotvach.bg»Статии»Какво да сготвя»Дребни немски сладки за най-малките по време на празниците

Дребни немски сладки за най-малките по време на празниците

3 от 3 Снимки

Спираловидни сладки от руло


Начин на приготвяне: Спираловидните сладки се приготвят от тесто, приготвено като това в по-горната рецепта. След като бялото и кафеникавото тесто са престояли в хладилника, те трябва да се извадят и да се разточат.

Поставят се едно върху друго и се навиват като руло, което трябва да престои в хладилника също поне 1 час. След това е готово за разрязване на филийки, които да са с дебелина от около 1 см и които да се пекат във фурната, като следвате инструкциите от предходната рецепта. Тъй като тези сладки ще изглеждат достатъчно добре естетически, няма да е необходимо да ги доукрасявате.

Ако искате да разнообразите празниците, може да се опитате да направите това, като поднесете нещо по-нетрадиционно на масата. Коледа и Нова година обикновено са момент, който събира близки и роднини около масата.

И макар че родната трапеза няма кака да мине без любимите ни сармички, свински пържоли и руска салата, не е зле да изненадате своите гости с малко по-различен десерт.

Ето 3 класически рецепти за дребни немски сладки /разгледай галерията/, които могат да радват малчуганите вкъщи по цял ден по време на светлите празници, а не само тогава.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати