Печели, докато готвиш с Готвач.бг

Конкурс на Готвач
Безконтактен автоматичен дозатор за сапун от пяна със сензор
Практичен аксесоар за вашия дом:
Безконтактен автоматичен дозатор за сапун от пяна със сензор
48.00 лв.
Виж ››

Тази година не само Дядо Коледа ще раздава подаръци! От 1 декември 2015 година Готвач.бг организира ежемесечен кулинарен конкурс за потребителите на сайта. В него могат да се включат всички регистрирани в сайта ни читатели.

Активните потребители имат възможност да събират точки и всеки месец, събралите най-много точки, ще полyчат една от избраните ни награди. Събралите най-много точки на края на годината (2016 г.) ще могат да участват и за една от големите ни годишни награди: голям LED телевизор, голям хладилник или готварска печка от реномирани марки.

Победителите от ежемесечните конкурси ще бъдат обявявани в началото на всеки следващ месец.

Бъдете активни в сайта, споделяйте любимите си рецепти и снимки към тях и събирайте точки! Най-посещаваните рецепти всеки месец ще получават допълнителни точки, а трите най-посещавани рецепти от 2016 ще получат индивидуална награда кухненски уред от реномирана марка.

Мечтаете ли да станете Мастър шеф?

Ти можеш да станеш нашия Мастър шеф благодарение на твоите рецепти, споделени с над 1 млн. активни потребители на Готвач.бг. Ако все още не сте регистрирани на сайта ни, сега е моментът да го направите от тук!

Сгответе и коментирайте рецептите на другите потребители, за да трупате допълнителни точки, и в края на месеца може да си тръгнете с една от месечните ни награди, които за декември са Електрически Грил Diplomat, Тостер Bosch, Електрическа Кана Gorenje, Пасатор Moulinex, Миксер Moulinex.

В края на 2016 г. най-активните потребители имат възможност да спечелят още по-атрактивни награди от реномирани марки.

Всички регистрирани на сайта ни любители готвачи получават ранг Новак и преминавайки през останалите рангове Чирак, Помощник Готвач, Готвач и Иноватор, могат да получат и най-високата титла - Мастър шеф.

Освен за рецепта точки се събират за коментари на статия и рецепта, отваряне или отговаряне на форумна тема, добавяне на собствена снимка към публикувана вече рецепта.

Пълните условия за участие и получаване на точки, можете да видите на http://gotvach.bg/konkursuslovia и http://gotvach.bg/rangove.

Тук готвачът си ти! Присъединете се към най-голямата кулинарна общност в България и печелете награди благодарение на любимите си рецепти, споделени с нас и всички запалени кулинари.

Регистрирай се тук и започни да печелиш точки и награди!

Рейтинг

5 6
4 6
3 6
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати