Класацията с любими ястия на зодия Козирог

Ядене на месо
Пластмасов въртящ се поднос за хладилник 25 см
Практичен аксесоар за вашия дом:
Пластмасов въртящ се поднос за хладилник 25 см
15.00 лв.
Виж ››

Представителите на зодия Козирог несъмнено показват предпочитания към определени блюда. Хората с този зодиакален знак могат да се похвалят и с отлични умения в кухнята, приготвяйки любимите си ястия сами.

В допитване на платформата foodpanda Козирозите са се обединили около 5 основни ястия, присъстващи най-често в менюто им.

И мъжете, и жените от тази зодия обичат да хапват месо, като посочват месните ястия за най-питателни и вкусни.

Мъжете Козирози са са по-пристрастни към свинското и съвсем малък процент от господата хапват редовно пилешко месо. И двата пола са споделили, че се стараят редовно да консумират риба, макар да не е толкова често, както с останалите видове месо.

Салатите определено не са любима част от менюто за зодия Козирог. Мъжете от знака казват, че хапват салата само в съчетание с добър алкохол, а за жените салатата е отлична гарнитура, но не може да замести основното ястие, в което трябва да има някакво месо.

Кюфтета

Тестените изделия също изкушават представителите на зодията. Любими са им баници, тутманици, хляб и мекици.

Козирозите се проявяват и като експериментатори в кухнята, като често приготвят блюда от на пръв поглед трудно съчетаеми продукти.

За най-вкусни обаче хората от зодия Козирог определят 5 ястия:

1. Свинско с праз;

2. Суджук на скара;

3. Пържени кюфтета;

4. Мусака;

5. Пълнени чушки с кайма и ориз.

Рейтинг

5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Мен
Мен
28.01.2016 14:08
Оф, това са такива глупости. Зодия еди коя си обича това, не обича онова. Беше ми интересно да видя каква поредна тъпотия ще видя.
1
1
Веселина Константинова
Аз като типичен представител на зодията Козирог, не мога да се съглася с това, че обичам месо, а салатите пренебрегвам. Напротив, без салата моето хранене не е пълноценно.
Иначе за готвенето и експериментирането - абсолютно вярно!!!
5
0