Чудо! Тези 3 съставки ще ви излекуват за дни!

Мед

Лесна домашна рецепта от чесън, ябълков оцет и мед е истински лек при хипертония, болки при артрит и висок холестерол. Освен това укрепва имунитета и ще ви предпази от грипа.

За приготвянето на лечебната смес ще са ви нужни 10 скилидки чесън, една чаша ябълков оцет и една чаша натурален мед. Трите съставки се разбъркват до еднородна смес.

Първо обелете чесъна и счукайте скилидките в съд. След това прибавете ябълковия оцет и меда и започнете усърдно да бъркате.

Готовата смес се премества в стъклен буркан и се съхранява в хладилник 2 часа преди да се консумира.

От приготвената смес хапвайте по 2 чаени лъжици всяка сутрин, поне половин час преди хранене. Ефектът от консумацията на лека ще се забележи още на 5-тия ден, а може да продължите да приемате от сместа с месеци, за да укрепите здравето си.

Чесън

С микса между трите продукта кръвното ви налягане ще се нормализира, лошият холестерол в кръвта ще стигне по-ниски нива, а имунитетът ви ще е по-силен, предпазвайки ви от грипната епидемия.

Чесънът съдържа полезни микроелементи като цинк и cepни съединения, ефективни за работата на сърцето и кръвоносните съдове. Освен това е природен антибиотик, който още от древността се използва като медикамент срещу различни заболявания.

Натуралният печелен мед също е познат с лечебните си свойства. Той укрепва здравето със своите микроелементи и други полезни вещества.

Приемът на гладно на ябълков оцет още в миналото е използван при ставни заболявания, диабет, разширени вени, кожни проблеми и синузит.

За да сигурен ефектът, е препоръчително също да намалите консумацията на червено месо и да засилите приема на вода.

5 1
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати