Мъж обиколи целия свят, за да каже къде е най-добрият Макдоналдс

Макдоналдс
Сгъваема поставка за отцеждане за кухня-25%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Сгъваема поставка за отцеждане за кухня
20.00 лв.
15.00 лв.
Виж ››

Джеймс Макгуан е роден в Онтарио, Канада и от години пътува по света, а освен това е страстен почитател на Макдоналсд. Канадецът споделя кои са любимите му заведения за бърза закуска по света.

За момента Макгуан се е установил в Банкок, където от известно време работи за компания за технологии и иновации. Той обаче не цени толкова новите технологии, колкото възможността да хапва бургери по цял свят.

Канадецът може би е единственият човек на планетата, който е хапвал Макдоналдс от Великобритания до Япония и от Катар до Хавай. Той споделя, че менюто не навсякъде е еднакво, като в Сеул например към бургерите прибавят крокети с раци.

От всички менюта, които е опитал, Макгуан споделя, че има фаворити, понеже не във всяка страна сервират продуктите на Макдоналдс по един и същ начин.

Тайландският Макдоналдс се откроява от останалите, които съм посещавал, защото там основно сервират ястия с ориз. Освен това насладата да похапваш ястие от ориз е по-голяма от тази да хванеш бургера с две ръце, споделя канадецът.

Той добавя и че в Макдоналдс в Тайланд приготвят свои солени и сладки пайове, които винаги са много вкусни.

бързо хранене

Макдоналдс в Хонк Конг е вторият най-любим на канадеца от веригата за бързо хранене. Вниманието му е било привлечено от супа. В първия момент той е бил изненадан, че верига като Макдоналдс може да предлага топла супа, но тя веднага станала едно от любимите му ястия.

На трето място почитателят на бързите храни поставя Макдоналдс в Шри Ланка, защото там приготвят бургер единствено с местни съставки и подправки, а вместо кюфте между двете питки поставят сушена риба.

Канадецът казва, че вкусът е уникален, а и в Шри Ланка приготвят повечето от храните си с люто, на което той е голям фен. Дори пържените картофки на Макдоналдс в тези ресторанти имат пикантен вкус.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати