Чиста кухня - гарантирано отслабване!

Кухня
Пречистващ филтър за чешма с LED светлина
Практичен аксесоар за вашия дом:
Пречистващ филтър за чешма с LED светлина
15.00 лв.
Виж ››

Колко често подреждате кухнята си? Колко пъти, когато минете оттам и видите някое забравено изкушение, се присягате към него? Американски учени съветват да подреждаме по-често кухнята си и да оставяме храната на мястото ѝ.

Така изкушението да похапнете още нещо ще е по-малко. Логично нали? А дали някой от нас се е сетил досега да направи това? Знам, че всички чистим кухните си, но понякога така ни мързи, че предпочитаме просто да си хапнем и да се излегнем пред телевизора.

Учени са изследвали снимки на кухни, предоставени им от техни доброволци. И какво се оказва, мислите - че домакините, които оставят храни на видимо място в кухните, са с девет килограма по-тежки, отколкото тези, които прибират храната, където ѝ е мястото.

А имали и нещо газирано за пиене на кухненския плод - сложете още 3 килца отгоре.

Чипс

Изключение в прибирането на храната могат да направят плодовете. Както знаете, те са много здравословни и домакините, които оставят плодове на видимо място в домовете си, са с шест килограма по-надолу.

Според учените вредни храни като чипсове, бонбони, шоколади, газирани напитки и прочее трябва да държим прибрани и далече от нас, а да оставяме плодовете и зеленчуците на видно място, за да се сещаме по-често да хапваме здравословна храна.

И запомнете - дръжте вредните храни заключени в килера.

Рейтинг

5 3
4 1
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати