Поканете приятелите на кафе - след 18 ч.

Поканете приятелите на кафе - след 18 ч.

Всяка година жителите на планетата изпиват над 200 милиарда чаши кафе, изчислили са социолози. Целта на всички рецепти за приготвяне на кафе е да бъде извлечено още по-голямо удоволствие от ароматната напитка.

В европейските страни обичаят е да се канят гости на кафе след 18 ч., а за да покажете стил, трябва да се приготвите отрано. Кафето винаги се сервира горещо, веднага след като е приготвено, независимо от начина, по който сте го направили.

Масата за кафе трябва да е покрита със светла покривка. Всеки гост да има салфетка, сгъната красиво.

Поканете приятелите на кафе - след 18 ч.

В средата на масата поставете висока ваза с букет. Красив свещник може да я замени. Преди кафето, колкото и странно да звучи, се предлагат топли ордьоври и салати.

След това, заедно с кафето се сервират мини сандвичи, сладки, кекс, ядки, бонбони, торта, плодове. На масата е желателно да има кутия бонбони, сокове, минерална вода. Задължително е на масата, на която сервирате кафе, да има течна сметана и топло мляко, както и захар и подсладители.

За по-интересен вкус можете да сервирате на гостите си кафе с добавка от различни ликьори. Шоколадовият ще му придаде наистина невероятен вкус, а бадемовият ще подсили аромата му.

Можете да приготвите айскафе, като го сервирате студено и с бучки лед.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
ai6e    xadjieva
ai6e xadjieva
22.03.2011 19:28
Пия много кафе, то е удоволствие.
0
0