Поканете приятелите на кафе - след 18 ч.

Поканете приятелите на кафе - след 18 ч.
Сгъваема поставка за отцеждане за кухня-15%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Сгъваема поставка за отцеждане за кухня
20.00 лв.
17.00 лв.
Виж ››

Всяка година жителите на планетата изпиват над 200 милиарда чаши кафе, изчислили са социолози. Целта на всички рецепти за приготвяне на кафе е да бъде извлечено още по-голямо удоволствие от ароматната напитка.

В европейските страни обичаят е да се канят гости на кафе след 18 ч., а за да покажете стил, трябва да се приготвите отрано. Кафето винаги се сервира горещо, веднага след като е приготвено, независимо от начина, по който сте го направили.

Масата за кафе трябва да е покрита със светла покривка. Всеки гост да има салфетка, сгъната красиво.

Поканете приятелите на кафе - след 18 ч.

В средата на масата поставете висока ваза с букет. Красив свещник може да я замени. Преди кафето, колкото и странно да звучи, се предлагат топли ордьоври и салати.

След това, заедно с кафето се сервират мини сандвичи, сладки, кекс, ядки, бонбони, торта, плодове. На масата е желателно да има кутия бонбони, сокове, минерална вода. Задължително е на масата, на която сервирате кафе, да има течна сметана и топло мляко, както и захар и подсладители.

За по-интересен вкус можете да сервирате на гостите си кафе с добавка от различни ликьори. Шоколадовият ще му придаде наистина невероятен вкус, а бадемовият ще подсили аромата му.

Можете да приготвите айскафе, като го сервирате студено и с бучки лед.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
ai6e    xadjieva
ai6e xadjieva
22.03.2011 19:28
Пия много кафе, то е удоволствие.
0
0