Gotvach.bg»Статии»Какво да сготвя»Три супер идеи за плодови кремове за торти

Три супер идеи за плодови кремове за торти

3 от 3 Снимки

Маслен крем с банани



Необходими продукти: 500 г масло, 2 жълтъка, 410 г пудра захар, 4 банана, 1 ванилия.

Начин на приготвяне: Маслото се оставя да престои на стайна температура, след което се разбива на пяна заедно с 300 г от захарта. От обелените банани се приготвя пюре с помощта на пасатор или чопър и се добавя останалата захар.

Плодовата и маслената смес се разбъркват и към тях се добавят жълтъците. Всичко се разбива отново с миксер и е готово или за непосредствена консумация или за намазването на торти, рула или всякакви други сладкиши.

Плодовите кремове са особено подходящи за приготвянето на торти и всякакви други сладкиши, защото са по-леки в сравнение

с шоколадовите.

Поради тази причина пасват както на леки, така и на по-тежки блатове за торти. Някои от тях могат спокойно да се консумират и самостоятелно, стига да са добре украсени. А освен това се приготвят много бързо.

Ето защо в горната галерия ще Ви предложим 3 идеи за плодови кремове.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати