Вижте постните еквиваленти на любимите ни храни!

1 от 5 Снимки

Еквивалент на каймата


Постите определено биха могли да бъдат тежки за хората, които обожават ястията с кайма. За щастие вече са открити няколко нейни еквивалента. Сред тях са соевата кайма, както и смленият нахут.
С помощта на подправки като кимион, бахар, черен пипер, къри и чубрица, както и на някои други растителни добавки, можете да си спретнете невероятни кюфтенца, без да се налага да нарушавате поста.
Безконтактен автоматичен дозатор за сапун от пяна със сензор
Практичен аксесоар за вашия дом:
Безконтактен автоматичен дозатор за сапун от пяна със сензор
48.00 лв.
Виж ››

Както добре знаем, в момента тече пост и по една или друга причина някои от нас се опитват да го спазват. Ясно е, че през този период не можем да хапваме яйца, млечни продукти, месо и риба, но това съвсем не означава, че менюто ни трябва да включва само еднообразна, скучна и безвкусна храна.

За щастие има достатъчно еквиваленти на любимите ни храни, така че да можем да се наслаждаваме на апетитни блюда, без да да се отказваме от постенето. Ето и някои от тях, които може да разгледате горе в галерията. Вижте заместители на месото и млякото.

Рейтинг

5 4
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Лидия - Гери
Лидия - Гери
18.03.2016 15:56
Постенето е трудна работа, поне според мен и за този дето пости и за този който трябва да му готви. Но все пак явно има заместители с които да се хранят постещите.
0
1