Gotvach.bg»Статии»Любопитно»Вижте постните еквиваленти на любимите ни храни!

Вижте постните еквиваленти на любимите ни храни!

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
971162k
2 от 5 Снимки

Еквиваленти на прясното млякото


В търговските вериги вече присъства голямо разнообразие от ядкови млека. Ако обърнете внимание на щандовете със здравословни храни, ще откриете там кокосово мляко, соево мляко, бадемово, мляко или други напитки на растителна основа, с които можете напълно да замените прясното мляко не само в кафето, но и в много рецепти. В случай че имате желание, можете сами да си приготвите ядково мляко у дома, като процедурата не е никак сложна.

Както добре знаем, в момента тече пост и по една или друга причина някои от нас се опитват да го спазват. Ясно е, че през този период не можем да хапваме яйца, млечни продукти, месо и риба, но това съвсем не означава, че менюто ни трябва да включва само еднообразна, скучна и безвкусна храна.

За щастие има достатъчно еквиваленти на любимите ни храни, така че да можем да се наслаждаваме на апетитни блюда, без да да се отказваме от постенето. Ето и някои от тях, които може да разгледате горе в галерията. Вижте заместители на месото и млякото.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
54
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Лидия - Гери
Лидия - Гери
18.03.2016 15:56
Постенето е трудна работа, поне според мен и за този дето пости и за този който трябва да му готви. Но все пак явно има заместители с които да се хранят постещите.
0
1