Тези 5 напитки горят мазнините за 0 време

Сок от Грейпфрут

Ако искате да свалите някое и друго килце, но до момента нищо не ви е помогнало, тук със сигурност ще намерите своето решение. Най-лесният и приятен начин за отслабване е този с вкусни и полезни напитки. Похапвайте каквото желаете, пийвате от избраната любима напитка и започнете да слабеете – какво по-добро от това.

Има няколко основни нискокалорични напитки, които са пълни с полезни елементи за тялото и организма ни. Те активизират метаболизма, засищат и спомагат за бързото изгаряне на всичко излишно. Ето кои са те:

Сок от грейпфрут

Цитрусовите плодове по традиция са богати на фибри и антиоксиданти, които са основни за всяко отслабване. Фибрите забързват храносмилателната система и извеждат токсините навън. А най-хубавото е, че в 100 г сок от грейпфрут има едва 33 калории.

Домашна лимонада

Лимонада

Лимонът също е цитрусов плод, който се слави със завидно съдържание на витамин С. Освен това в него има антиоксиданти, които когато бъдат приети в тялото, спомагат за изгарянето на повече мазнини. В истинската лимонада има само 14 калории на грам. Тя действа като смазка за стомашно-чревната перисталтика и се грижи храносмилателната ви система.

Зелен чай

Зелен Чай

Богат на антиоксиданти, в този чай се съдържат катехини, които неимоверно ускоряват обмяната на веществата. Те изчистват тялото от всичко вредно и способстват за добрата перисталтика. В 100 г зелен чай се съдържат 30 калории, но дори те са полезни за черния дроб и всичките му функции.

Бананов шейк

В 100 г от вкусната напитка има 82 калории. Банановият шейк е колкото вкусен, толкова и полезен. Приемът му помага на тялото бързо да се отърве от токсините, които възпрепятстват свалянето на килограми.

Бананово Смути

Кремсупа от тиква

Кремсупа от Тиква

Малцина знаят, че в тиквата се съдържа целулоза, която е сред природните детоксикатори на организма. В 100 г има само 35 калории, така че можете да я приемате спокойно.

Рейтинг

5 1
4 3
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати