Витамин В17 блокира раковите клетки!

Витмаин B17

Знаете ли, че витамин В17 е изключително ефективен при борбата със раковите образувания. Има много страни, където се консумират често храни с много голямо съдържание на витамина. Там почти не се срещали болни с тази коварна болест.

Най-голямо съдържание на В17 се съдържа във костилките на много плодове а това са вишни, кайсии, горчив бадем и праскови. Също високо съдържание има и в ядки от сливи, кашу, семена от дюли, ябълки, къпини, малини, просо и кафяв ориз.

Кълновете на бобовите растения, леща и люцерна са много полезни и богати на витамина. Изследвано е, че няколко кайсиеви ядки на ден са много богати на амигдалин, който е много важен за организма.

Внимание! Не прекалявайте с консумацията на кайсиевите ядки, защото в големи количества могат да бъдат отровни.

В началото на лечението на всяка болест трябва да се подготви имунната система. Затова и тя трябва да бъде подсилена максимално. Предлагат се рецепти за това като тази, която ще ви предложа.

Взимате майски или юнски мед - 1 кг, разтваря се във 1 литър вино или водка. В тази сме се накисва 1 кг дървовидно алое. За по-голяма ефективност се добавят и 50 г сух горски или градински хвощ и 20-50 г жълтурчета. Жълтурчетата могат да се заменят със лютиче. В съдържанието на лютичето и жълтурчето има отрова, която е силна и служи като убиец на раковите клетки, а останалите други билки засилват имунната система.

Жълт Кантарион

Всички съставки се смесват и готовият разтвор се слага на тъмно за 12 дни. Когато минат тези дни, настойката се пие три пъти на ден един час преди храна. Ако имате и сухи брезови листа и жълт кантарион с мащерка, се получава още по-наситен разтвор, богат на полезни вещества.

На ден можете да консумирате по 20-50 ядки и семки от сливи, кайсии, бадеми и праскови. Много важно е те да са от пресни или сушени плодове, които не са преминали термична обработка.

Преди години лечителите знаели, че тези семки и ядки съдържат мощна отрова. По-късно обаче съвременната наука открива, че тази отрова, цианид, не влияе върху организма на човека, защото била свързана със вещества, които я неутрализирали.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати