Билката детелина помага при изтръпване на ръцете

детелина

Изтръпването на крайниците не трябва да се пренебрегва. Той води до артрит, остеоартрит, болки в кръста и други.

Ако в продължение на дълъг период чувствате изтръпване на ръцете и краката трябва да потърсите лекарска помощ.

Предлагам ви изпитани рецепти с билки за тези проблеми.

Детелината е най-добрата билка, която се употребява при изтръпване на крайниците. 1 чаена лъжичка изсушена билка се слага в чаша вряща вода за 10 минути. Този чай се пие по една чаена чаша на ден.

Ваните във студена и после топла вода са също много ефикасни. Вечер е хубаво да се правят в продължение на 15 минути. След ваната е хубаво да се намажат ръцете и краката със затоплящ мехлем или спирт. Това можете спокойно да правите 10 дни, за да има ефекта и да затихне изтръпването.

Друго средство е камфоровият мехлем. Към него добавете няколко капки етерично масло от евкалипт. Разтривайте крайниците вечер преди лягане. Това се прави не повече от 3 поредни дни.

За освобождаването на напрежението също помага, като във малка купа сипете топла вода - толкова, колкото да облее ръката ви. Опитвате се да огънете ръката така, както е вдлъбната купичката, така упражнявате натиск, но не много силно.

Свивайте и извивайте ръката поне десетина пъти. Водата трябва да бъде затоплена отново, ако изстине. Това са изпитани методи, с които наистина има много положителен ефект върху изтръпващите крайници.

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати