gotvach.bg»Статии»Любопитно»Машина за супа - бързо, лесно и удобно!

Машина за супа - бързо, лесно и удобно!

Monika IvanovaMonika Ivanova
Мастър Шеф
1461k
Машина за супа
Разпределител за прибори с 6 отделения и екстра приставка
Практичен аксесоар за вашия дом:
Разпределител за прибори с 6 отделения и екстра приставка
11.00 лв.
Виж ››

Ежедневно домакинята прекарва часове в кухнята, докато готви. Това е ценно време, което всяка майка и съпруга може да прекара в игри и забавление с най-близките си у дома, докато кухненските роботи готвят вместо нея.

Виждали сте различни роботи, но суповарът едва ли е нещо, което познавате и за което ви е хрумвало. Като отявлени почитатели на менюто с първо, второ и трето на нашата трапеза неизменно винаги присъства супата.

Доскоро това означаваше, че дори и хлябът ти да се меси и пече в хлебопекарната, а основното да се готви в уред за бавно готвене, то ти пак не си свободна и трябва да стоиш покрай горещите котлони и да бъркаш супа.

Скъпи домакини, сега можете да си отдъхнете и да успокоите партньора си, че не бихте му се разсърдили, ако ви направи подобен подарък за предстоящия повод.

Суповарът е машина, изобретена преди няколко година, но все още малко позната и използвана у нас. В него вие трябва единствено да сложите нарязаните продукти и подправки, да сипете вода, да натиснете едно копче и след около половин час вашата супа ще ви чака в кухнята.

Суповар

Няма нужда да бъркате, да проверявате да не изври водата и изобщо като цяло да сте покрай нея. Суповарът има два режима на работа - единият само вари и разбърква продуктите, а с другия може и да се пасират до получаването на консистенцията перфектната гладка крем супа.

Научете се да цените собственото си време и не го губете с неща, които могат да бъдат свършени и от машини. Това именно е и тяхното предназначение - да улеснят живота ни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати