Уникална рецепта с пелин пречиства тялото от паразити!

Пелин

Всички знаят, че в човешкото тяло живеят и се размножават много паразити и микроорганизми. Някои от тях са полезни за здравето, но има и други, които са си просто паразити. Те тровят бавно тялото ни, а това води до редица хронични заболявания.

Близо 95% от хората в света живеят с тези паразити. Те се хранят с най-доброто от хранителните вещества, приети чрез храната ни. Тровят организма с различни отрови и токсини.

В резултат хората получават различни алергични реакции, нарушения на нервната система, нарушения на съня, умора, запек, газове, диария та дори и ракови заболявания. Пролетта и лятото са най доброто време за прочистване на организма.

С тази лесна рецепта в домашни условия ще премахнете паразитите от тялото си. Прави се два пъти в годината и е изпитана във времето. В съд с вряща вода от 200 мл се сипва 1 супена лъжица пресни листа от пелин.

Съдът се захлупва и се запарва в продължение на 30 минути. После се прецежда през марля или цедка. Приема се сутрин на гладно по 100 мл запарка от течността. Останалите 100 мл се приемат вечер. Хубаво е да направи и клизма през вечерта.

Лечението за премахване на паразити трае точно три дни, не повече. За да има още по-голяма полза в запарката може да се добави и предварително смлян карамфил. Взема се на върха на една чаена лъжичка и се разбърква в запарката.

Карамфил

Ако искате да е по-пикантно на вкус, може да добавите и цяла чаена лъжица. След трите вечери на лечение, следва почивка от една седмица. После същата процедура се повтаря за още три дни. Така ще се прочистите и ще се радвате на здраве и живот без паразити.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати