Живот без болка! Лечебна рецепта с желатин срещу ставни болки

Желатин

При болки във врата, краката, гръбначния стълб и ставите тази рецепта ще е вашето спасение за здравословния ви проблем. Само след седмица ще забравите, че сте имали болки.

Купете 150 г натурален животински желатин. Тази доза е за един месец. Забъркват се 2 равни чаени лъжици вечер преди лягане в четвърт чаена чаша студена вода. Оставя се желатинът да престои на стайна температура за през нощта. Не се съхранява в хладилник.

Сутринта се разбърква и течността се изпива преди закуска и преди кафето или любимия ви билков чай. При нужда може да се долива малко вода, сок или мляко по избор.

Тази лесна рецепта е отлично лекарство за хора с гръбначни проблеми, ставни болки. Напитката се приема за един месец. След шест месеца може да приема отново. Приема се два пъти в годината.

Сместа помага на вашите стави, защото с нея те се смазват. Ставите са важна част от тялото, защото свързват цялото тяло в един общ организъм.

Болки във врата

Желатинът се извлича от тъканите на едър добитък, най-вече от кости, сухожилия и хрущяли. Укрепва клетките и вътрешните влакна в човешкия организъм. Има уникалната способност да възстановява увредените костни стави и тъкани.

Със своя широк обхват на действие е търсено и предпочитано лекарство от много боледуващи по света. С употребата на желатин болките във врата и гръбнака ще изчезнат на 100%.

Рецептата е много полезна за хора, които с часове стоят пред компютъра. За 7 дни вие ще подобрите здравословното си състояние и ще се чувствате здрав и пълноценен човек. Ще сте способен да извършвате без затруднение ежедневните си нужди, а живот без болка - какво по хубаво от това?

Заедно с това ще укрепите сърдечната мускулатура, ще подсилите метаболизма и бръчкате ще се премахнат.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Веселина Константинова
Къде мога да си закупя такъв желатин? Има ли разлика от този, който е разпространен в хранителните магазини?
26
5