Спират бургерите на олимпийците - тъпчат се от сутринта

Олимпийци

Олимпийските звезди минаха на диета, пълни с празни калории. Никога досега спортистите не са се нахвърляли толкова настървено към безплатната храна.

Олимпийските игри, които се провеждат в Рио де Женейро, Бразилия, определено са едни от най-хаотичните, провеждани до момента. Представянето на спортистите не е особено впечатляващо. Апетитът им към безплатната храна обаче определено прави впечатление.

От ресторанта на Макдоналдс в олимпийското селище се вдигнаха на бунт. Служителите се оплакват, че топатлетите никога досега не са поръчвали подобни количества храна, която по правило е безплатна за тях.

Бургери

Всекидневно пред заведението се вие дълга опашка, което наложи от американската компания да наложат лимит на спортистите. Всеки от тях ще може да прави по максимум 20 продукта на поръчка.

Работниците уточняват, че до момента всеки атлет е правел поръчки за минимум 27 чийзбургера, 12 сладоледа и много безалкохолни. Работниците в ресторанта наистина се надяват с въвеждането на лимита нещата да се нормализират.

Макдоналдс

Най-странен е навикът на китайския баскетболен тим. Спортистите идват на групи през целия ден и започват с бургери от 10 часа сутринта. Това е крайно нездравословно особено за хора, от които се очаква да поставят рекорди.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати