Чудодейният еликсир на Вера Кочовска, който лекува диабет

Здравословна напитка

Диабетът, който е най-разпространеното ендокринно заболяване, може да засегне всеки от нас, особено този, който е познат като диабет тип 2. Тази болест се среща предимно при хората в зряла възраст и според последните статистики засяга около 90 % от заболелите.

При тях панкреасът произвежда недостатъчно количество инсулин или просто човешкото тяло не реагира адекватно на придобитите дози. Стига се до увеличаване на апетита, инсулинова резистентност, а оттам - и увеличаване на кръвната захар. И това заболяване няма как да бъде лекувано без лекарства и без налагане на строг хранителен режим.

Небезизвестния български екстрасенс Вера Кочовска, която същевременно е призната от мнозина за една от най-добрите български лечителки, има своя тайна за справянето с този проблем. Освен че според нея комбинацията от зелен боб и брюкселско зеле е много ефикасна за нормализирането на нивата на кръвната захар, тя разкрива и друга своя тайна за борбата със захарната болест.

И дори и да не се доверявате на мнението на екстрасенси и народни лечители, нищо не Ви пречи да изпробвате нейната рецепта, тъй като тя се състои единствено от зеленчуци и плодове, за които се знае, че са особено полезни за здравето ни.

Вера Кочовска съветва онези, които са предразположени към диабет тип 2 или вече са с доказана диагноза към това заболяване, да си направят плодово-зеленчуков коктейл, който се състои от листни зеленчуци, моркови и ябълки. За целта трябва да се сдобиете с две шепи спанак, 1 стрък целина, шепа магданоз, половин зелена ябълка и 3 моркова.

Диабет

Измийте добре всички зеленчуци и ябълката. Обелете морковите и направете на сок 2 от тях. Отделно направете на сок листните зеленчуци, целината и ябълката. Прибавете към сока от морковите и накрая добавете и сока от последния морков. Важно е да изпълнявате процедурата по гореописаната последователност.

Така получената зеленчуково-плодова отвара ще Ви помогне за нормализиране нивата на кръвната захар, тъй като е изключително богата на калий и натрий. Вера Кочовска съветва и страдащите от хипертония да изпробват този еликсир, тъй като бързо успява да свали високото кръвно налягане.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати