Служител на Subway: Не поръчвайте никога тези сандвичи от веригата!

Служител на Subway: Не поръчвайте никога тези сандвичи от веригата!

Служител на веригата за бързо хранене Subway издаде какво никога не бива да поръчваме, когато сме решили да хапнем сандвич от веригата. Тайните бяха разпространени в социалните мрежи.

Мъжът е запазил анонимност, като единствената информация, която споделя за себе си, е че е мениджър на смяна във франчайз заведение на веригата във Великобритания, пише Reddit.

С псевдонима SubwayworkerUK служителят на една от най-големите вериги за фаст фууд съветва клиентите да не си поръчват сандвичи с пиле терияки и пиле чипотле.

Причината е, че годността на двете съставки не е повече от 2 дни, съхранявани в хладилна камера, но месото се маринова, за да може да се използва по-дълго време.

Служител на Subway: Не поръчвайте никога тези сандвичи от веригата!

Мъжът обаче пояснява, че веригата е стриктна по отношение на срока на годност, като редовно проверявана хранителните продукти.

Последният съвет на служителя е, ако обичате сандвичите на Subway, да си поръчвате тези с пържоли, защото те са най-пресни и най-безопасни.

Той твърди още, че за да постигнете специфичния вкус на сандвичите и у дома, е нужно да си купите само хлебчетата от Subway, а рецептите за сосовете им могат да бъдат намерени онлайн.

Говорител на веригата за бързо хранене заяви пред The Sun, че всеки един от ресторантите е длъжен да спазва технологията по франчайз.

Това означава непрекъснат контрол на продуктите, които се сервират, така че клиентите да са удовлетворени. Доставчиците и всеки един от ресторантите е длъжен да отговаря на стандартите за качество, щом носи марката Subway.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати