Любимото предястие издава характера!

Любимото предястие издава характера!

Смята се, че човек до голяма степен може да бъде определен какъв характер е само според начина му на хранене. Предястията, които поднасяте на партито си, са чудесен начин да разкриете същността на някого. Вгледайте се в приятелите си и ще разберете, че сме прави.

Гъби с масло: Вие не сте на партито само за да погълнете максимално много храна. Изисканият вкус ви отива и със сигурност се стремите да водите живота си по този начин. Претенциозни сте и искате всичко да става по вашия начин. Смятате, че не всички присъстващи са на вашето ниво и класа.

Хапки сирене: Класически купонджия, който просто се нуждае от каквото и да е мезе за напитката си. Весел и усмихнат човек сте и липсата на изискана храна не може да понижи градуса на настроението ви.

Любимото предястие издава характера!

Пролетни рулца: На първо място вероятно сте ужасно гладни и бихте предпочел да сте в истински ресторант, а не затворен в тестен апартамент с огромна шумна тълпа около себе си. Не можем да ви виним за това, че не помръдвате от масата с ордьоврите, но те наистина могат да ви заситят и има вероятност, когато приключите с тях и вече не сте толкова гладен, да осъзнаете, че всъщност партито не е никак лошо.

Спаначен дип: Със сигурност сте необичайна личност, която привлича погледите и съумява да възбуди интереса на събеседниците си. Продължавайте в същия дух. Малко са хората, които имат смелостта да са по-различни от тълпата, но те обикновено водят доста по-интересен начин на живот и не могат и не трябва да бъдат опитомявани.

Любимото предястие издава характера!

Зеленчукови предястия: Вие вероятно сте на постоянна диета и се притеснявате, както от начина, по който изглеждате, така и от начина си на хранене. Отпуснете се и се забавлявайте. Няма значение дали на останалите няма да им хареса начина ви на живот - най-важното е вие да се забавлявате и да забравите за предразсъдъците си.

Рейтинг

5 0
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати