Превърнете дома си в Семейна пицария веднъж седмично

Пица
Кана с преса за кафе и чай  600 мл-23%
Практичен аксесоар за вашия дом:
Кана с преса за кафе и чай 600 мл
16.00 лв.
12.32 лв.
Виж ››

Вероятно са единици семействата, които не харесват пица. По-голяма част от хора имат нещо като семеен ритуал - да ходят заедно с децата на пица (веднъж седмично, месечно или пък за празници). Това удоволствие обаче колкото и рядко да си го позволяваме, понякога може да ни се види прекалено скъпо.

И това далеч не е всичко. Често се натъкваме на нелюбезен персонал, липсващи съставки или такива с ниско качество или неприятна като цяло атмосфера.

Затова може да проявите малко креативност и да пренесете тази традиция у дома, като създадете своя собствена Семейна пицария.

Започнете от масата. Тя трябва да е свежа, приветлива и различна от това, което са свикнали да виждат децата ви всеки ден. Дръжте в шкафа една покривка само за дните, когато отваряте пица-къта у дома.

Декорирайте с ваза с цветя и красиви салфетки и прибори и пуснете лека, приятна и любима за семейството музика.

Пици

Направете такова меню, че да се почувстват вашите гости сякаш наистина са в ресторант. Започнете със зелена салата с крутони и пармезан и харесвани напитки. Ако не искате да прекарате целия ден в приготовления, може да си купите готово тесто и да помолите децата през деня да ви помогнат с нарязването на зеленчуците и останалите съставки за пицата.

Когато дойде време, набързо редите пици според вкуса на всеки и само след около 15 минути всички ще се радват на топла и вкусна пица в приятната компания на семейството си.

Със сигурност по този начин освен че ще избегнете невероятно скъпите ресторанти, ще получите добро обслужване в приятна атмосфера и всичко приготвено точно както сте го пожелали.

Не е важно да сте на заведение със семейството, а е важно да сте семейство във всичко и да сте задружни и сплотени, да се обичате и да си помагате.

Един такъв ден седмично може да допринесе много за уюта у дома - особено ако след вечерята продължите със семейни игри и дълги разговори.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати