Хлорела - най-здравословната храна на земята!

Спирулина

Хлорелата е продукт от малки зелени водорасли. Расте в езерата и сладководни водоеми в Азия и Япония. Учените отдавна са искали да го пакетират като храна, за да се ползва при космически полети, а също и за гладуващи по света.

Съдържа много магнезий, от които се нуждае тялото ни. Този организъм е сред най-питателните храни на нашата планета, но не е така известен като новите суперхрани. Хлорелата съдържа много по-голямо количество протеин в сравнение с други продукти като спанак, соеви зърна и ориз. Изобилства от витамини, минерали и аминокиселини, което я прави желана храна за всеки ден, ако искаме да сме здрави.

В състава на спирулината се откриват още завидни нива на желязо, калий и калций. Ползата от тази храна е голяма, защото детоксикира, стимулира организма, намалява мазнините в кръвта и холестерола в тялото. Има уникалната способност да се свързва с тежките метали в червата и с токсините, а после ги премахва от тялото.

Тези водорасли можем да приемем за същинско чудо на природата. Тяхната хранителна стойност ни пази от заболявания като диабет, рак и затлъстяване.

В днешното забързано време храненето ни е ужасно. Пакетирани храни, консервирани продукти, гмо и все по-бързите храни, които консумираме ежедневно, водят до здравословни проблеми. Дори и да искаме да се храним здравословно, храната пак може да е пълна с хербициди.

Хлорела

Добавяйте хлорела всеки ден в менюто си, ако мислите за своето здраве, защото тя може да снижи ефектите от вредния ни бърз начин на хранене. Хлорелата е 100-процентова суперхрана и е сочена за най-здравословния продукт, който природата ние дала!

Рейтинг

5 0
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати